>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

19 шт.
2 шт.
28.2 × 9.55 × 26.2 cm
2+
0 шт.
4.7

Опис

Конструктор LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945) — це яскравий і універсальний ігровий набір, який наповнений функціями для формування нових навичок у дітей під час гри і конструювання. Сортування сміття зараз актуальне як ніколи, ось і компанія LEGO підтримує світову ініціативу, створюючи нові набори в відповідній тематиці.

Навіщо сортувати сміття?

Невідсортоване сміття не піддається переробці і зберігається на звалищі, тим самим чинить дуже сильну шкоду нашій планеті, проникає в грунт, забруднює воду, моря і океани, шкодить тваринам і птахам, знищує всю екосистему.

Інша справа відсортовані відходи: з них на спеціальних заводах, після переробки, можна виготовити нові речі або навіть перетворити їх в енергію. Таким чином на нашій планеті стане менше звалищ і стануть чистішими земля, вода і повітря.

Допоможіть своїй дитині зрозуміти важливість сортування сміття разом з LEGO.

Про набір

У набір входить дві мініфігурки: юного хлопчиська і чоловіка, який приїхав на великій вантажівці-самоскиді спеціально, щоб забрати відсортоване сміття.

Чоловік одягнений в зелений комбінезон із спеціальним круглим значком, а цей символ означає переробку. І він готовий відповісти на всі питання хлопчика, який приніс пакет жовтого кольору, наприклад, в який контейнер необхідно його розмістити?

Сьогодні вантажівка відвезе на спеціальний завод пластик, потім скло і органічні відходи. Перш ніж вирушати в дорогу, потрібно зібрати залишки сміття за допомогою великої мітли.

Не забудьте вигадати головним героям набору цікаві імена.

Ігровий набір LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945) можна комбінувати з іншими наборами LEGO DUPLO. Об'єднуйте ваші набори з наборами ваших друзів, розкажіть їм про важливість сортування сміття і грайте разом, пізнаючи кожен раз щось нове. Малюків від двох років можна навчати новим знанням, а також пояснити важливі екологічні моменти в процесі гри.

З набором LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945) ви зможете:

  • вивчити кольори, в наборі представлені жовтий, блакитний, зелений, білий колір;
  • навчитися сортувати — розташуовувати різнокольорові пакети зі сміттям у відповідні контейнери;
  • розвивати дрібну моторику рук відкриваючи й закриваючи ящики, завантажуючи і вивантажуючи кубики в кузов самоскида;
  • розширити уяву малюка нескінченними новими сюжетними лініями в процесі гри;
  • виробити розуміння важливості екології та завести екологічну звичку — сортувати сміття, яка збережеться на все життя.

Як в реальному житті

Уявімо, що в жовтий контейнер ми складаємо відсортоване скло (скляні банки, пляшки), синій для непотрібного і використаного пластика (полетіленное пакети, одноразовий посуд), а зелений для органічних відходів (залишки їжі). Все по справжньому, як в реальному житті.

Тепер необхідно:

  1. жовтий пакет помістити в жовтий контейнер, щоб скло вирушило на скляний завод для утилізації і створення нової скляної продукції;
  2. синій пакет покласти в синій контейнер для переробки зібраного пластику в корисний і необхідний продукт, наприклад канцелярські товари, вони адже всім необхідні, правда!?;
  3. зелений відповідно зеленому контейнеру, де зібрані органічні відходи, їх піддають компосту і використовують як добриво.

Що в коробці? 19 деталей, 2 мініфігурки, інструкція по збірці з ілюстраціями.

Купити набір LEGO DUPLO Сміттєвоз та сміттєпереробка (10945) ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    2 сер, 2021
    Мой племянник может играть с набором часами. Он собирает мусор, шумит как мусоровоз и ставит урны на место. Куски идеального размера для его возраста (2 года), а то, что касается грузовиков, еще лучше, так как он ими очарован. У вас есть все необходимое для создания грузовика и мусорных ведер, а также пара предметов первой необходимости для максимального впечатления от игры. Я очень рекомендую этот набор всем, ваш малыш будет очень счастлив.
    Достоинства:
    В наборе есть довольно большая и яркая машина-мусоровоз, 2 минифигурки (возможно, отец и сын, а может работник мусоровоза и мальчик) и дополнительные детали-аксессуары. Все легко собирается и подходит для веселой игры.
    Недостатки:
    -
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Моему сыну 3 года, и как мама всех девочек до него я никогда ничего не знала о лего. Однако моему сыну он понравился в детском саду и я решила купить. Он, как и большинство маленьких мальчиков, одержим всякими строительными / мусорными грузовиками. Вскоре после сборки мусоровоз стал его любимой игрушкой. Он отлично подходит для творческой игры и имеет довольно много маленьких деталей, которые нужно собрать, но достаточно прост, чтобы он мог играть в одиночку. Я обязательно рассмотрю еще несколько наборов серии.
    Достоинства:
    Детали яркие, большие. Сыну нравится собирать машину, складывать мусор в разные баки, а затем в грузовик. Это действительно интересный способ рассказать ему об окружающей среде и переработке отходов.
    Недостатки:
    Не понятно зачем в набор добавлены просто цветные кубики.
    • 2 сер, 2021
      Здравствуйте. Если Вашему ребенку понравился этот набор, то обратите внимание еще на набор ЛЕГО "Грузовик и гусеничный экскаватор". В нем Вы получите сразу 2 транспортных средства. А ребенок сможет также перевозить детальки.
  • 4.0

    2 сер, 2021
    Мусоровоз лего дупло идеален для маленьких рук и умов. Кусочки большого размера и слишком большие, чтобы их можно было положить в рот. Мне очень нравится идея, лежащая в основе темы, поскольку она учит моего ребенка перерабатывать, делать работу по дому. Мусоровоз легко собрать, зато часов игры может быть уйма. Единственная мелочь, которую я бы отметил с негативной стороны, зеленая часть скипа мусоровоза не очень хорошо держится, но это еще не конец света.
    Достоинства:
    Есть милые маленькие детали, такие как мусорное ведро, метла и тд. Цвета красивые и яркие. В целом набор действительно хорошего качества.
    Недостатки:
    Может это нам не повезло, но зеленая часть плохо держится.
    • 9 сер, 2021
      А у нас все отлично держится. Не слишком плотно, чтобы ребенок мог играть, но и не слетает.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари