>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Нові можливості LEGO Batman
Коли Джокер втікає з в'язниці, ваш маленький супергерой намагається зловити його з Бетменом і Робіном і повернути його за ґрати. Це обіцяє багато веселих дій і творчих рольових ігор з малюками, які розробляють свої надздібності! Навчання через гру з Бетменом і Робіном. Цей універсальний ігровий комплекс LEGO DUPLO Беткейв (10919) містить фігурки Бетмена, Робіна і Джокера і заохочує творчу і освітню гру. Маленькі діти розвивають дрібну моторику, керуючи іграшкою «Бетмобіль» через ворота, відкриваючи й закриваючи двері камери. Взаємодія між 3 персонажами стимулює соціальний та емоційний розвиток. Впізнавані персонажі для нескінченний екшн гри Стартові набори LEGO DUPLO Бетмен містити улюблених супергероїв і суперзлодіїв.

Особливості:
LEGO DUPLO Бетмен Беткейв (10919) поєднує в собі грайливі навчання з насиченими пригодами в одному супер веселому ігровому наборі, призначеному для того, щоб розкрити надздібності свого маленького супергероя!
Беткейв - це місце для всіляких рольових пригод з Джокером, Бетменом і Робіном. Є також в'язниця відкривається і закривається дверима камери, і класна іграшкова машина Бетмобіль, яка дозволяє малюкам придумувати багато історій.
Маленькі діти використовують свої дрібні моторики та навички розв'язання проблем, щоб схопити Джокера і посадити його за ґрати. Але все може трапитися з шутером Джокера і супершвидким Бетмобіль Бетмена!
Ця дитяча іграшка що захоплює  складається з частин, спеціально розроблених для зручного використання маленькими руками. Це ідеальний стартовий набір LEGO для хлопчиків і дівчаток від 2 років, які люблять механічні іграшки.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    14 жов, 2020
    Купил своему сыну пещеру Бэтмена. Деталек неочень много, но зато очень интересно собирать. Лего состоит из гаражика, машины, небольшой тюрьмы и 3 персонажей. Собрали лего очень быстро теперь эта машинка бэтмена колесит по всему дому, и ночью ходить очень опасно(как по минному полю). Этого лего есть целая история, и пришлось посмотреть с сыном кино про бэтмена. Теперь со свинофермой стоит логово бэтмена). На самом деле этот набор интереснее оказался чем хлебзавод, который мы купили неделю назад. Неплохой развивающийся набор, правда теперь нужно к нему еще купить дополнительную тюрьму(так как этой не хватает для преступников)
    Достоинства:
    интересный сюжет, цена, машинка
    Недостатки:
    мало деталей
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Радует, что у дупло есть теперь и набор с Бэтменом. Я думал, что дети двух лет не очень разбираются в героях, им бы что-то яркое. Но, оказывается, мультики делают свое дело и герои узнаются очень хорошо. Спасибо разработчикам за то что мой ребенок теперь имеет свою любимую игрушку.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Бэтмобиль должен быть у каждого ребенка. Лего осуществляет мечты. Понравилось качество набора. Мы дополнили его другими наборами для более веселой игры.

Рекомендуємо подивитися ці товари