>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
7 шт.
58.2 × 11.8 × 37.8 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Всі діти люблять парки розваг, чи не так? Тому LEGO DUPLO представляє яскравий ігровий набір Парк розваг (10956), який буде цікавий вашому малюкові починаючи з двох років. Відкривши коробку конструктора, ви поринете в світ дитячого сміху і веселих ігор.

Про набір

Набір складається з 95 елементів LEGO і 7 ігрових фігурок: четверо малюків (два хлопчика, дві дівчинки) і троє дорослих. Всі вони прийшли в парк розваг, щоб покататися на каруселях і весело провести час, а дітлахи особливо чекали цього дня, щоб:

  • покататися на веселій жовто-блакитний гірці;
  • насолодитися чудовим краєвидом з висоти колеса огляду;
  • проїхатися на різнобарвному паровозику по парку;
  • покружляти на механічній каруселі, вибравши свою з чотирьох конячок;
  • з'їсти смачний хот-дог, покуштувати улюблене морозиво або поласувати кексом;
  • попросити батьків купити таку бажану червону повітряну кульку;
  • виграти білого плюшевого ведмедика;
  • відобразити прекрасну мить, зробити милі фотографії на пам'ять;
  • зустріти нових друзів і незабутньо провести час.

На самій верхівці атракціону розміщений кубик з різнокольоровими лампочками — це спеціальний кубик LEGO Light Brick.

Набір складається з 7 ігрових фігурок: четверо малюків (два хлопчика, дві дівчинки) і троє дорослих.

Першою в парку вас зустріне чудова механічна карусель з кониками, яка може крутитися за допомогою спеціальних деталей LEGO.

Насичений ігровий набір

Як і будь-який набір LEGO DUPLO, набір 10956 Парк розваг має цікаві деталі, які напевно вподобає ваш малюк.

На вході в парк всі малюки проходять перевірку за допомогою спеціального жирафа, який визначає зріст дитини. Малюкові необхідно підійти до намальованого на вході жирафа, стати до нього спиною і по шкалі виміряти свій зріст. Якщо малюк досягає тільки першої позначки, не дістаючи до шиї жирафа, то, на жаль, йому вхід на всі атракціони буде заборонений. Але не варто засмучуватися, адже безпека — це найважливіше. Пройде зовсім небагато часу, малюк стане вище і тоді всі розваги будуть для нього відкриті. Якщо вже зріст досягає першої позначки, але не перевищує останньої, тоді чого ви чекаєте? Вперед, на каруселі!

Карусель

Першою в парку вас зустріне чудова механічна карусель з кониками, яка може крутитися за допомогою спеціальних деталей LEGO. Необхідно повертати шестерінки, щоб карусель почала рух. Додайте фігурку малюка на будь-яку з чотирьох конячок і насолоджуйтеся розвагою.

Колесо огляду

Після катання на механічних кониках, можна піти до колеса огляду і вибрати для себе одну з трьох одномісних кабін. За допомогою спеціального механізму даний атракціон починає рух при прокручуванні кольорової серцевини. На самій верхівці атракціону розміщений кубик з різнокольоровими лампочками — це спеціальний кубик LEGO Light Brick, який змінює кольори: жовтий, червоний і блакитний, створюючи справжню атмосферу парку розваг.

Інші розваги

  • Також можна об'єднати елементи каруселі та колеса огляду — і у вас вийде механічна карусель з кабінками, в центрі якої буде сяяти різними кольорами зірка.
  • Який парк розваг може обійтися без гірок? Набір ЛЕГО Дупло 10956 пропонує можливість побудувати як велику цільну гірку, так і розділити її на дві: жовту і блакитну. Так ви можете влаштувати змагання хто швидше з'їде з гірки. Переможцю дістається приз - білий плюшевий ведмедик. Впевнені, всі малюки люблять розваги і призи.
  • Веселий паровозик може запросити в свої вагончики відразу двох малюків, а в локомотив — одного дорослого-водія.
  • У невеликій закусочній спечуть чудові кекси і пригостять морозивом, а для тих, хто зголоднів — є гарячі хот-доги. Для дорослих готується ароматна кава, відчуваєте цей чудовий аромат? Насолодитись чудовими частуваннями зможе вся сім'я, яка прийшла в парк розваг і атракціонів.

Особливості конструкторів LEGO DUPLO

Великі та яскраві кубики зручно тримати в маленьких дитячих ручках, щоб робити зробити конструювання легким і веселим. Великі кубики — для великої кількості розваг!

Відкрийте своїй дитині цілий світ DUPLO, комбінуючи набори, які наповнені можливостями "грати і навчатися". Будуйте своє Містечко Дупло для великої захоплюючої гри. Вашого малюка чекають різноманітні будівлі, машинки, тварини та щасливі фігурки малюків і дорослих.

LEGO DUPLO — це безмежне джерело творчої розваги для допитливих дітей віком від 18 місяців до 3 років.

Що в коробці? 95 деталей, 7 ігрових фігурок, один кубик LEGO Light Brick, аксесуари, два кубики з колесами, механізми для обертання, ілюстрована інструкція по збірці.

Грайте гуртом, веселіться, розділяйте найкращі моменти з вашими дітьми разом з LEGO DUPLO.

Купити набір LEGO DUPLO Парк розваг (10956) ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    6 сер, 2021
    Я всегда стараюсь писать отзывы на товары, которые беру, а тут тем более в магазине попросили. Дочка была в восторге еще от коробки, такая она большая и яркая. Далее последовала сама сборка. Сама по себе она проста, но полезна для начинающего строителя. Условно, набор можно разделить на 6 секций: вход в парк, поезд, колесо обозрения, карусель, горки и стойка с мороженным. В комплект также входят 7 минифигурок с такими аксессуарами, как воздушные шары, продукты питания, смузи из мороженого и щетка. Нам понравилось смотреть на иллюстрации «Сделай свой собственный рассказ», которые были частью руководств по эксплуатации. Это еще больше подталкивает ребенка к творчеству.
    Достоинства:
    Можно собрать 2 варианта парка. Одна из лучших особенностей - включенный Light Brick. Можно посадить фигурки в поезд, на карусель. Хот-дог, мороженное добавляют возможностей.
    Недостатки:
    Все двигается только вручную.
    • 9 сер, 2021
      Это же хорошо, что все двигается в ручную. Развивает мелкую моторику ребенка.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Интересно, что «DUPLO» был вдохновлен латинским словом, означающим «двойной», потому что кубики DUPLO примерно вдвое больше деталей LEGO. Эта ярмарочная площадь парка развлечений с поездом, каруселью и колесом обозрения идеально подходит для детей от 2 лет. Все очень легко собрать, но я бы обязательно посоветовал присутствовать взрослому, чтобы помочь ребенку. Как только все будет построено, у вас будет поезд, арка, колесо обозрения, карусель, две горки, прилавок с едой и маленький столик. Большинство более крупных элементов могут двигаться, тот же поезд, колесо обозрения и карусель.
    Достоинства:
    На верхушке колеса обозрения светящаяся звездочка. Помимо обычных фигурок есть медведь. Все можно разместить как будет угодно.
    Недостатки:
    Большинство цветов неяркие, хотелось бы цвета насыщеннее.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Дети играли с этим парком в течение последних нескольких недель. И мой вердикт таков: набор абсолютно огромен, в нем есть множество деталей, которые вы можете использовать для создания парка развлечений. Моим двоим нравится, что в нем много разных персонажей, с которыми они могут играть, и множество разных аттракционов. Их фаворитом оказалась светящаяся звезда и карусель. Обязательно присмотрюсь к другим наборам серии.
    Достоинства:
    Все очень цветное и привлекательное. Много подвижных частей, это же все таки парк развлечений. Целый отряд минифигурок.
    Недостатки:
    Цена кусается.
    • 6 сер, 2021
      Добрый день. Можете обратить свое внимание на один из наборов 10565 или 10622. Они дадут больше возможностей для творчества.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари