>
В наявності
339 грн
262 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
19.1 × 9.2 × 20.5 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
488 грн
388 грн
+ =
1038 грн
808 грн
+ =
1438 грн
1109 грн
+ =
2008 грн
1548 грн
+ =
438 грн
346 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Усі діти змалку знають про користь овочів і фруктів, хоча й часто не в захваті від більшості з них. Зацікавити, а до того ж пояснити, як вони ростуть, може набір LEGO "Морква на грядці", в якому є все необхідне для гарного врожаю. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10981 був випущений у рамках серії LEGO Duplo. Він містить 11 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 1,5 років. Тематика набору - овочі. 

Особливості серії. Серія LEGO Duplo відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем із ними не виникне.

Деталі набору для маленького садівника

Набір ЛЕГО 10981 можна умовно розділити на 2 складові. Це сама морква і деталі для догляду за нею. Кожна з частин має цікаві особливості, які дають змогу дитині дізнаватися про те, як ростуть овочі, а також покращувати навички дрібної моторики. 

Починаючи з морквини, вона виконана в помаранчевому кольорі та має різьблення, щоб дитині було цікавіше її поливати. Зверху до неї прикріплюється зелений листочок. Однак найцікавіше - це можливість зібрати моркву з декількох деталей. Почати можна з верхівки з листочком і поступово додавати нижні елементи, таким чином роблячи її більшою. Дитина може бути як в курсі цього, самостійно збираючи деталі, так морква може "таємничим чином" виростати ночами, якщо її не забували поливати. Максимальні її розміри сягають 22 сантиметри заввишки, 8 завширшки та 8 завдовжки. 

Друга частина набору - це пристосування для догляду. Для моркви передбачений жовтий горщик, у який її можна поставити, а також основні складові для росту - вода і сонячне світло (кисню і вуглекислого газу і так достатньо навколо). Полити моркву можна за допомогою спеціальної лійки м'ятного кольору, а якщо воду попередньо залити в хмаринку з проробленими точками, через які вона може виливатися, то піде дощ. Судячи зі здивованого виразу обличчя моркви, вода для неї холоднувата. Присутнє і складене з 3 деталей сонце. Воно може бути як окремо, так і виступати основою для закріплення хмаринки. 

Ідеальний перший набір

Компанія ЛЕГО піклується про те, щоб перший досвід гри з конструктором виявився і пізнавальним, і цікавим для дитини. З цим набором діти можуть керувати погодою і регулювати ріст моркви, отримуючи початкове розуміння про те, як це відбувається в житті. Але також вони розвивають і основні навички, необхідні кожній дитині: дрібну моторику, фантазію, просторове мислення та інші. А скориставшись порадою і виростивши моркву, поки дитина спить, батьки можуть побачити справжнє здивування і радість на обличчі малюка. 

Настав час посадити моркву в наборі ЛЕГО "Морква на грядці". Добре доглядайте за нею і будете винагороджені чудовим урожаєм і званням найкращого садівника. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2023
    Набір настільки чарівно зроблений, що навіть немає до чого прискіпуватись. Дуже проста, але працююча ідея з вирощуванням морквинки. Ми вирішили використати пораду - таємно дадавати деталі до неї уночі. Таким чином дитина має невелику відповідальність - необхідно щодня трішки полити моркву. Потрібно було бачити захват доньки, коли вона прокинулася зранку, побачила вже збільшену у розмірах моркву та була задоволена собою. Коли за кілька днів деталей вже не лишилось, а морква була вирощена, вона отримала її гратися і повірте, тепер захвату не менше. Ви ще досі читаєте мій відгук? Гляньте на ціну і бігом замовляти для дитини.
    Достоинства:
    Маленький набір, проте з великими деталями. Легка для дитячого розуміння задумка. Є справді усе основне, що потрібне рослині для росту. До набору можна легко додати подібні з фермою та тваринами.
    Недостатки:
    Експериментальним шляхом виявлено не було.
    • 18 бер, 2023
      Доброго дня, тішимось з Ваших експериментів. Залюбки допоможемо розширити грядку або сконструювати цілу ферму. Звертайтеся, якщо вирішите продовжити займатися таким садівництвом)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари