>
Під замовлення
2646 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

29 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

На старт! Увага! Руш!
Червоний гоночний автомобіль, швидкий Блискавка МакКвін, бере участь в великому ралі-заїзді, головний приз якого - золотий кубок. У підготовці до гонки Блискавці допомагає старенький тягач-евакуатор Метр, який вірить в перемогу МакКвіна. Крім двох смішних машинок, в набір входить станція піт-стопа (стартова арка і бензозаправка), розвідний ключ для ремонту Блискавки і золотий кубок. Принти на машинках і кубиках не токсичні, стійкі і не схильні до швидкого вицвітання або тертя.

  • 5.0

    10 січ, 2019
    Дуж рідко хожу по магазинам, найчастіше подарунки купує моя жінка. Але коли побачив LEGO DUPLO Класична гонка, одразу купив синові. Набор зроблений по мотивам мультика "Тачки", який полюбляє мій син. Не стали чекати свят, одразу ж розгорнули. Радість неможливо описати. Набір яскравий, машинки якісні, колеса добре прикріплені. Жодних нарікань. рекомендую лего, класні конструктори.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари