>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

30 шт.
3 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Опис

Динамічний сюжет
Пора знову рятувати світ. Супергерої вже готові вирушати в дорогу, але їм потрібна твоя допомога в лабораторії Залізної людини. Бери все потрібні інструменти і приступай до роботи. Для початку потрібно полагодити мотоцикл Капітана Америки. У цьому тобі допоможе спеціальний підйомний кран, який здатний переміщати навіть найважчий вантаж. Після того як мотоцикл буде готовий ти зможеш прикріпити до нього гак і тягнути Людину-павука, поки той стріляє своєю липкою павутиною. Коли в одному місці стільки супергероїв нудьгувати не доводиться.

Що на вас чекає
Конструктор LEGO Duplo 10921 Лабораторія супергероїв є новинкою 2020 року, яка відмінно підійде хлопчикам. Він присвячений коміксами про супергероїв студії Marvel. Після розпакування конструктора ви виявите в ньому 30 деталей разом з 3 супергероями: Людиною-павуком, Залізною людиною і Капітаном Америка. З деталей ваш малюк зможе зібрати справжню лабораторію Залізної людини, а також мотоцикл і підйомний кран. Конструктор дозволяє повністю розкрити фантазію дитини і зануриться в фантастичний світ. Граючи в компанії, ваш малюк розвиває комунікативні здібності і може влаштувати в кімнаті справжній екшн.

Безпечний і простий в складанні
LEGO Super Heroes Lab відноситься до легендарної серії Duplo. Він відмінно підходить дітям від 2-х років. Деталі не можуть завдати якої-небудь шкоди дитині. Вони були розроблені фахівцями спеціально для того, щоб під час гри дитина розвивала всі необхідні якості. Конструктор відрізняється легкістю в складанні, так як має всього 30 деталей. При цьому дитина має великий простір для фантазії. LEGO Duplo 10921 Лабораторія супергероїв забезпечить вам і вашому малюкові просто незабутні емоції, які ви ще довго будете згадувати.

Купити конструктор LEGO Duplo 10921 Лабораторія супергероїв ви можете на нашому сайті. Всі товари ЛЕГО поставляються через офіційного дилера і є повністю сертифікованими і оригінальними. Доставка діє по всій території України, а якщо виникнуть питання, ми готові проконсультувати вас по телефону.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари