>
Під замовлення
429 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

18 шт.
1 шт.
20.5 × 7.3 × 19 cm
2+
0 шт.

Опис

Цікавий сюжет
О ні у нас стільки голодних клієнтів, що ж робити? Без паніки іграшкова піцерія від ЛЕГО Дупло допоможе нагодувати всіх цих людей. Побудуй свою піцерію і допоможи кухареві спекти смачну піцу. А після того як вона буде готова посади гостей за стіл і подай улюблену страву. Тепер, коли всі гості поїли, настав час і самому кухареві поласувати смачною піцою. З унікальним конструктором LEGO Duplo 10927 Піцерія немає часу на відпочинок.

Особливості конструктора
Ваша дитина з раннього віку виявляє цікавість до кулінарії? Тоді конструктор LEGO Duplo 10927 Піцерія відмінно її підійде. Піцу люблять всі діти, тому ваш малюк буде із задоволенням грати і розвиватися. Іграшкова піцерія забезпечить веселу і цікаву атмосферу. Вона відмінно підійде дітям від 2-х років при цьому неважливо хто грає дівчинка чи хлопчик. Дитина зможе не тільки грати, але і розвиватися, адже з піцерією можна придумувати величезну кількість ігор і сюжетів. Цей набір відмінно підійде в якості подарунка або першого знайомства з конструкторами.

Що вас чекає
Конструктор ЛЕГО Дупло 10927 Піцерія включає в себе 18 деталей, включаючи цікаву фігурку самого кухаря, милої собаки, самої піци та багато іншого. З кубиків можна зібрати невелику піцерію з яскравим навісом і зручним столиком для їжі. Головною особливістю даного конструктора є легкість в збиранні, адже невелика кількість деталей дозволить малюкові без особливих проблем і сторонньої допомоги побудувати піцерію.


Купити оригінальний і сертифікований конструктор LEGO Duplo 10927 Піцерія можна на нашому сайті. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці проконсультують вас по телефону.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари