>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

17 шт.
2 шт.
20.6 × 8 × 16.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Особливості конструктора

LEGO Duplo 10925 Ігрова кімната — це абсолютно новий конструктор, який прекрасно підійде як хлопчикам, так і дівчаткам від 2-х років. Конструктор відрізняється доступною ціною і винятковою простотою в збірці. Він складається з 17 деталей, включаючи яскраві фігурки хлопчика і дівчинки, різні кубики і предмети навколишнього світу (кульки, морозиво, конячка і тд.). Такий набір дозволить дітям розвивати всі якості необхідні йому для дорослого життя, такі як комунікація, фантазія та багато іншого.

Що в коробці

Всі деталі конструктора поміщені в коробку, яка нагадує своєю формою будиночок. Розкривши коробку, дитина отримує просто необмежений простір для фантазії. Вона може зіграти в школу або відсвяткувати день народження разом з подарунками та морозивом. При цьому батьки так само можуть брати участь в грі або просто спостерігати як їхній малюк розвивається. Конструктор LEGO Duplo 10925 Playroom забезпечить дитині незабутні емоції і не дасть йому нудьгувати.

Для батьків

Конструктор ЛЕГО повністю безпечний для дітей. Він не має дрібних деталей або гострих кутів. Лего Дупло 10925 Ігрова кімната легко збирається і забезпечує широкі ігрові можливості, тому дитина повністю занурена в процес. Розробники знають, як складно батькам стежити за своїми маленькими дітьми, тому поки ваш малюк зайнятий грою, ви можете спокійно відпочити, або займатися своїми справами. А якщо хочете більше часу провести з малюком, тоді включайтеся в процес і грайте разом з ним.

Всі конструктори поставляються офіційним дилером ЛЕГО Україна, тому відповідають всім стандартам і вимогам. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас виникли питання, наші консультанти з радістю дадуть на них відповідь.

Купити LEGO Duplo 10925 Ігрова кімната ви можете на нашому сайті.

 

  • 5.0

    16 січ, 2020
    Добре, що у лего з'являються набори для малечі. Фірурки із набору LEGO DUPLO Ігрова кімната мають добрий вигляд. Набір більш підійде дівчинці, на мій погляд. Сподобався задум із шарами. Гойдалка просто неймовірна. Дітальки досить великі, тому дітлахи зможуть самі зібрати елементи. Також можна додати до набору маленьку тваринку, або пташку. Раджу для маленьких прихільників лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари