>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

44 шт.
2 шт.
54 × 7.85 × 28.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Який малюк не любить машинки? Тим більше гоночні автомобілі від компанії ЛЕГО, які можна зібрати власними руками. Машинки для автомобільних змагань з набору LEGO Duplo Гоночні машини (10947) подарують вашому малюку не тільки веселу і динамічну гру, але й допоможуть розвивати багато нових навичок, починаючи вже з двох років.

Захоплюючі змагання

У наборі представлені дві яскравих машинки двох різних кольорів — червона і біла. Яку вибере ваш малюк? Обидві машинки інерційного типу, вони здивують вас своєю швидкістю і маневрованістю. А найцікавіше, що гоночні автомобілі заправляються не бензином, а заряджаються від мережі, прямо електрокари. У справжніх змаганнях стане ясно, який електрокар швидше прийде до фінішу: ваш або вашого малюка, грайте разом!

Вибрали, з якою машинкою будете брати участь в гонці ви? Тепер потрібно підготуватися до старту:

  1. автомобіль потрібно помити — для цього є щітка і відро з водою;
  2. повністю зарядити акумулятор електрокара за допомогою спеціальної зарядної станції;
  3. не забудьте залити охолоджуючу рідину для акумулятора зі спеціальної каністри.

Обидві машинки інерційного типу, вони здивують вас своєю швидкістю і маневрованістю.

Автомобіль потрібно помити — для цього є щітка і відро з водою.

Не забудьте залити охолоджуючу рідину для акумулятора зі спеціальної каністри.

Охолодження акумулятора — одна з найважливіших дій перед стартом, адже нагрівання є великою проблемою електрокарів. Необхідно регулювати тепло акумулятора, щоб уникнути перегріву і поломки авто. Подбайте про справність вашого гоночного автомобіля і про свою безпеку.

Фінальні приготування до старту

Автомобілі підготовлені, зберіть з кубиків ЛЕГО фінішну арку, адже хто перетне її першим, той і стане переможцем. Далі розмістіть конуси різних кольорів в місцях для повної зупинки авто після фінішу.

Одягніть захисні шоломи, сідайте в авто, заводьте двигун, ставте ногу на педаль газу, але поки не стартуйте, чекайте команду і помахів прапорів, які символізують початок гонки.

Ви готові? На старт, увага, марш!

Після завершення гонки, фінішну арку потрібно переробити на п’єдестал для нагородження, щоб роздати нагороди переможцям. Хто з вас підніме переможний кубок над головою?

Про набір

Набір LEGO Duplo Гоночні машини (10947) чудова ідея, як провести час разом з дитиною, бездоганна іграшка, щоб грати разом скрізь і завжди. Відкриваючи коробку з конструктором ви відкривайте для себе світ швидкості і драйву.

В процесі спільної гри, ваш малюк зможе розвинути:

  • знання різних кольорів і форм;
  • дрібну моторику рук, адже кубики LEGO Duplo спеціально створені таким чином, щоб поміщатися в маленьку дитячу ручку;
  • уяву і творчий потенціал;
  • емоційний і соціальний інтелект;
  • вміння вигравати і, навпаки, гідно програвати;
  • радіти своїй перемозі і підтримувати того, хто програв;
  • нові знання про автомобілі і гонки.

Що в коробці? 44 деталі, 2 мініфігурки в захисних шоломах і гоночній екіпіровці, жіночої та чоловічої статі, 2 інерційних машинки різних кольорів (червона і біла), які починають рух завдяки інерційному мотору (Push&Go), батарейки для них не знадобляться.

Аксесуари: золотий кубок переможця, прапори для старту, зарядна станція, дорожні конуси червоного і блакитного кольору, інструмент для ремонту автомобіля, щітка і відро для миття електрокарів. 

Створюйте нові і нові сценарії для вашої гри з малюком. Комбінуйте набори LEGO Duplo для захоплюючих і розвиваючих ігор, запрошуйте друзів для спільних пригод і насолоджуйтеся разом проведеним часом.

 

  • 5.0

    31 лип, 2021
    Син прямо таки у захваті від набору. Наразі йому 3 рочки і ми з ним кожного дня запускаємо ці машинки. Скоро в нього День ангела і я хочу його потішити, придбавши схожі машинки для перегонів. Проте брати ще один такий набір трошки нудно. Можливо, ви щось порадите?
    Достоинства:
    для маленького хлопчика саме те, що треба. Такие собі перший крок у світ лего та автомеханіки.
    Недостатки:
    можливо, варто було зробити одну машинку червоною, а іншу саме блакитною, а не білою.
    • 31 лип, 2021
      Вітаємо, добре, що Ви звернулись до нас. Можемо запропонувати Вам наступні набори: ЛЕГО 10948, 10924, 10857, 10600, 5829 і 10947. В усіх них є гоночні машинки, які стануть суперниками тим, що Ви вже маєте.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Решил попробовать, понравится ли сыну конструктор такого типа. До этого были разные кубики и тд. А тут же не просто собрать можно, но и потом весело поиграть. Сначала он как-то был не очень заинтересован, поэтому построил все я. Но когда дошло дело до запуска машинок, то он тут как тут. Они только и начали гонять с одного конца комнаты в другой. Пока что он не понимает зачем машинку заряжать и заливать охлаждающую жидкость, но ничего, все придет со временем. Рад, что ему в принципе понравилось. Наступит время и мы соберем с ним что-то по настоящему масштабное.
    Достоинства:
    Момент игры здесь очень круто реализован. Сами машинки яркие, ребенку стает интересно, что же это. В перерыве, можно подкрутить машинку ключом и помыть.
    Недостатки:
    Поначалу сын не был прям в восторге, пришло лишь со временем, когда стали играть.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Это набор из разряда “гонки для самых маленьких”. Однако это ни в коем случае ни плохо. Я придерживаюсь того мнения, что лучше пусть сын играет в лего, чем целыми днями смотрит телевизор. Здесь же и мелкая моторика и фантазия развивается. Обе машинки инерционные, поэтому играть еще веселее. Как только папа приходит с работы, они садятся играть. Сначала хорошо моют, имеющейся в наборе щеткой. Потом якобы заряжают и выставляют на линию старта. И тут уже победит сильнейший (только часто это именно сын).
    Достоинства:
    Набор интересен и папке и сыну. Машинки, пускай и не долго, но могут ехать сами. Колеса хорошие, именно крутятся, а не скользят по покрытию.
    Недостатки:
    Ребенку 2-х лет не понятно, что такое охлаждающая жидкость.
    • 9 сер, 2021
      Тут уже палка о двух концах. Либо делать набор, где машинки "на бензине" и это понятно детям. Либо, сделать актуальные сейчас "экологические", но дети не сразу разберутся. Лего пошли вторым путем.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари