>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

112 шт.
4 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
2+
0 шт.
4.8

Опис

Перед вами цікавий, яскравий ігровий набір LEGO Duplo Гараж і автомийка (10948). Тема набору - догляд за автомобілем. Автомийки поширений сервіс для автомобілів в місті, місто LEGO не виняток. Найчастіше мийки зустрічаються поруч з торгово-розважальними комплексами та на великих житлових масивах, а також біля офісних центрів.

Комбінуйте набори LEGO Duplo і побудуйте ціле місто для захоплюючої і реалістичною гри.

Чому LEGO Duplo?

Вам і вашому малюкові буде цікаво грати разом, ділитися враженнями і новими знаннями. Граючи, ваш малюк набуває нових навичок, які залишаться з ним на все життя.

Вам і вашому малюкові буде цікаво грати разом, ділитися враженнями і новими знаннями.

Кубики LEGO Duplo створені такого розміру, щоб зручно поміщатися в ручках малюка і не травмувати його.

LEGO Duplo - це справжні веселощі, можливість самовиразитися і навчатися новому з задоволенням, починаючи вже з двох років. 

Кубики LEGO Duplo створені такого розміру, щоб зручно поміщатися в ручках малюка і не травмувати його. Відповідають найвищим стандартам, проходять різні випробування на відповідність перед надходженням в магазини всього світу.

Купити набори цієї серії і в тому числі набір ЛЕГО Дупло Гараж і автомийка (10948) ви можете в нашому інтернет-магазині.

Про набір

Що вас чекає всередині? Швидше відкривайте коробку конструктора та пориньте у світ автомобілів і всього, що з ними пов'язано, а точніше:

  • автоматична автомийка з тканинною завісою: прохід авто через неї служить заключним етапом мийки;
  • зарядна станція для електрокарів;
  • зручний пандус для заїзду та виїзду машин;
  • місце для паркування, де вам буде комфортно очікувати;
  • квитковий автомат, де можна оплатити послуги і отримати квиток з номером вашої черги;
  • рухливий шлагбаум, що пропускає нового клієнта, коли бокс мийки буде порожній;
  • місце для самообслуговування, де ви можете самостійно помити свій автомобіль спеціальною щіткою;
  • туристичний фургон і дві машини: червоний кабріолет і біла легкова машина;
  • клієнти автомийки: молодий чоловік, стильна бабуся, батько з сином.

Зручний пандус для заїзду та виїзду машин. Місце для паркування, де вам буде комфортно очікувати

Рухливий шлагбаум, що пропускає нового клієнта, коли бокс мийки буде порожній

Місце для самообслуговування, де ви можете самостійно помити свій автомобіль спеціальною щіткою.

Велика кількість аксесуарів і три машинки дозволяє грати цілою компанією. Грайте разом рідними і друзями.

Детальніше про персонажів

У наборі LEGO Duplo Гараж і автомийка (10948) представлено три барвистих машинки, це: приголомшливий червоний кабріолет, практичний білий автомобіль-електрокар і сімейний туристичний фургончик з можливістю відкриванням даху.

На яскравому червоному кабріолеті приїхала стильна бабуся в елегантних окулярах, щоб помити автомобіль на автоматичній автомийці, вона явно поспішає. Одягнена в розкішний жовтий комбінезон і рожевий фартух із зображенням тістечка, ймовірно, що вона кондитер. Її зачіска створена по останнім модним тенденціям перукарської майстерності. Подивіться, на задньому сидінні її автомобіля стоїть красивий торт, бабуля поспішає на день народження онуки. Давайте допоможемо їй впоратися швидше.

На практичному білому електрокарі з функцією Push&Go (механічна інерція, просто натисніть на машинку і вона поїде) приїхав молодий чоловік, щоб зарядити свій автомобіль. Він бережливо ставиться до навколишнього середовища, вибираючи таку машину. Цікаво куди поїде він далі? Придумайте цікаву історію для персонажа самостійно.

Туристичний фургончик приїхав на самообслуговування. З нього виходить тато і допомагає вийти своєму юному синові. Малюк помітив місцевого песика, зараз вони почнуть веселу гру разом, а тато помиє свій фургон самостійно. Цікаво, куди прямують батько з сином, яку подорож вони обрали: вирушать вони до лісу або поїдуть на озеро? Придумайте мандрівникам захоплюючу пригоду.

Що в коробці? 112 деталей, 4 мініфігурки, 3 автомобілі, собачка і пташка, аксесуари, інструкція по збірці.

  • 5.0

    6 сер, 2021
    Компания действительно хорошо поработала над этим набором с гаражом и автомойкой. Этот игровой набор включает в себя проходную автомойку, зарядную станцию, пандус, парковки, шлагбаум и зону ручной мойки, 2 машины (1 с механической функцией Push & Go) и автофургон, в котором могут разместиться 3 человека. Также есть фигурки, чтобы оживить это все. Сборка не была сложной, примерно через час мы уже вовсю играли. Для тех, кто, как я, привык видеть бензонасос в наборах, было приятной новинкой увидеть замену на более футуристическую и экологическую зарядную станцию ​​для электромобилей. Цена высокая, но объективная.
    Достоинства:
    Набор насыщенный, очень много интересностей. Сборка получается большая. Много игровых возможностей. Машинка с механической функцией.
    Недостатки:
    Н-е-т-у.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Насправді в цьому наборі ми знаходимо гараж та мийку автомобіля, тому діти можуть відтворювати цей процес. Підйом по пандусу, паркування, підзарядка електромобіля, миття автомобіля - це лише деякі речі, які вони можуть зробити, адже діти безсумнівно вигадають щось своє. Щодо персонажів включено чотирьох: двох чоловіків, бабусю, дитину, а також собаку та птаха. Прикладом наявних аксесуарів та предметів є каса, портфель, торт, щітка для чищення, насос для зарядки "електричних" автомобілів.
    Достоинства:
    Підійде для дітей, що люблять машинки. Акцент саме на електричних машинах. Є все, для того щоб імітувати обслуговування автомобіля.
    Недостатки:
    Лише 1 машинка з функцією Push & Go.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Если будете здесь брать, то вам доставят набор в кратчайшие сроки (я забрал уже на следующий день). Этот красивый набор рассчитан на детей от 2 лет и состоит из: 1 общей сборки, 4 персонажей, собаки, птицы, белого автомобиля, красного автомобиля, белого бусика. Этот игровой набор представляет собой здание, в котором есть несколько областей, включая пандус, ведущий на верхний этаж, где расположен гараж. Сверху вниз можно съехать на полном газу. Есть место, чтобы заправится, автомойка и касса. Мне понравился набор.
    Достоинства:
    Минифигурки хорошо сделаны, с подвижными частями. Ребенку понравится горка. Кирпичи прочные, с закругленными краями. Цена не высокая.
    Недостатки:
    Не понятно к чему тут птичка.
  • 4.0

    6 сер, 2021
    Хороший набор для маленького мальчика и относительно большой. Мой сын построил это вместе со своим дедушкой. Им понравилось вместе разбираться в инструкциях, искать нужные детали и потом играть. На боковой стороне коробки есть информация о деталях, которые входят в коробку. Автомобили Push & Go также включены.
    Достоинства:
    По сравнению с другими наборами серии, много деталей. 4 минифигурки, птичка, собачка. Машинки едут быстро и далеко.
    Недостатки:
    Место для заезда машин плохо держится. При игре часто разваливается.
    • 6 сер, 2021
      У нас вроде все в порядке. Внизу ведь есть опора, так что не ломается.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари