>
Уточнити наявність у постачальника
359 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
1 шт.
19.1 × 9.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
4.7

Опис

Великий переполох ЛЕГО дупло
Будівельний бульдозер LEGO DUPLO (10930) надихає малюків будувати, за допомогою бульдозера і насолоджуватися нескінченної творчою грою з відкритим кінцем. За допомогою цієї функціональної іграшки вони розробляють історії побудови ролей, розвиваючи фізичні та когнітивні навички, які зберігаються протягом усього життя. Будівельний робочий і іграшковий автомобіль для дітей Цей симпатичний, рухливий бульдозер з фігурою будівельника в жилетці підвищеної видимості надає прекрасну можливість для малюків і батьків працювати разом в команді. Діти розвивають свої дрібні моторики, доставляючи вантажівка до будівництва і піднімаючи валун в совку. Але будьте обережні, цей валун може розколотися в будь-який момент. Шукаєте кращу творчу іграшку для малюків? Широкий вибір ігрових наборів LEGO DUPLO надає батькам і дошкільнятам багато цінних моментів, якими можна поділитися.

Особливості:
Містити милий, рухливий бульдозер з ручним піднімний ківш, валун, який розколовся, знак, що попереджає рух, і фігуру будівельника в жилеті високої видимості.
Якщо ви хочете подарувати малюкові кращу іграшку для своїх зростаючих потреб, цей пересувний бульдозер LEGO DUPLO стане відмінним подарунком для дітей, які люблять автомобілі і любителів будівельних майданчиків у віці від 2 років і старше.
Батареї для цього практичного набору не потрібні. Бульдозер LEGO DUPLO харчується виключно уявою дітей - так що він ніколи не зупиняється!

Про продукт

Набори іграшок LEGO DUPLO відповідають найсуворішим галузевим стандартам, що дозволяє легко брати, розставляти і розбирати їх - так було з 1969 року.

  • 4.0

    19 чер, 2020
    Цена, конечно, немного кусается, но оно того стоит. На детях экономить точно не стоит. Всегда, когда есть выбор, покупаю ребенку именно лего, потому что это качество, в котором я уверен на 100%. В этом магазине набор был дешевле, чем на других сайтах.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Сделал классный подарок племяннице, ребята доставили в лучшем виде , а главное подарили эмоции , не давно прислали видео как она играет, а значит подарок отменный и эмоции ребёнка.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Хоч моєму синочку лише рік, я вирішила познайомити його із лего. Це чудовий варіант для першого набору. Він міцний, якісний. Я не хвилююсь, що мій малюк може може поранитись, бо це не можливо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари