>
В наявності
2499 грн
1932 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

61 шт.
3 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3188 грн
2463 грн
+ =
3248 грн
2562 грн
+ =
4098 грн
3164 грн
+ =
2598 грн
2016 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Будівельний майданчик" можна охарактеризувати як будівництво в квадраті. Найменші фанати конструктора ЛЕГО можуть спочатку зібрати місце для будівництва, а потім дізнатися, як усе працює і розіграти цікаві історії.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10990 було випущено у рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 61 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 2 років. Тематика набору – будівництво.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відкриває для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, літери, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей, проблем з ними не виникне.

Фігурки-будівельники

Щоб керувати такою великою технікою, як у наборі ЛЕГО 10990, однієї людини недостатньо. Через це до набору додано відразу 3 мініфігурки: 2 хлопця та 1 дівчину. Вони мають збільшений розмір, порівняно зі стандартними мініфігурками, ноги, що згинаються в поясі, рухомі руки і посмішки на обличчях. Оскільки вони працюють в одній компанії, то мають однакову форму. Вона включає блакитну сорочку, помаранчеву жилетку з бейджиком та чорні штани. Щоб дотримуватися заходів безпеки, на них є білі захисні каски. У дівчини з-під неї виглядає коричневе волосся. У наборі передбачений аксесуар, який фігурки можуть тримати в руках – сіра лопата.

На будмайданчику

Після знайомства з персонажами, можна приступати до збирання набору. Кожному з героїв дістається по одній керованій машині, тому малюки можуть дізнатися про командну роботу та про те, що потрібно допомагати одне одному. Серед доданого транспорту: кран, бульдозер та бетонозмішувач. Вони частково мають цілісні деталі, а в іншому збираються із збільшених у розмірах блоків. Дитині легко відшукувати необхідні деталі, дотримуючись інструкцій та з'єднувати їх між собою. Одна з інтерактивних особливостей набору - мигалки, встановлені на бетонозмішувачі. Вони можуть звучати 3 видами сирени, а також блимати.

Головна мета набору - доставити валун та невеликі деталі-камінці до бетонозмішувача. Насамперед для цього потрібно розсадити фігурки по кабінах і, при необхідності, закрити їх. І починається сама гра – каміння необхідно погрузити на ківш жовтого бульдозера. Далі вони захоплюються за допомогою ковша крана, він повертається і кидає каміння прямо в жолоб, звідки вони скочуються в барабан бетономішалки. Під час їзди у автомобіля обертається барабан, а також відтворюється звуковий сигнал і перемигування. Коли роботу закінчено, можна розслабитися і з'їсти по шматочку піци, приготовленої біля встановленого крана.

Познайомте дитину з професією будівельника, пояснивши, як працюють деякі види спеціалізованої техніки та запропонувавши самостійно спробувати доставити валуни до бетонозмішувача в наборі ЛЕГО “Будівельний майданчик”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари