>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
1 шт.
20 × 2 × 17 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Багатьом з Вас знаком анімаційний фільм Холодне серце, де Ви і змогли познайомитися з дивним снеговиком Олафом. У Олафа була заповітна мрія - зустрітися з літом. Завдяки набору ЛЕГО 30397 Disney Princess Літній відпочинок Олафа мрія сніговика збудеться! Ви тільки уявіть, яке це незвичайна подія - сніговик відпочиває під жарким сонцем! Олаф захопив з собою навіть рятувальний круг з оленячої головою. Відправляйтеся разом з життєрадісним снеговиком Олафом на відпочинок в жаркі країни. А набір LEGO 30397 Disney Princess Літній відпочинок Олафа допоможе Вам у цьому.

  • 5.0

    26 лис, 2018
    Донька полюбляє мультфільм про Олафа. Вона ще маленька, тому набір LEGO Disney Princess Літні розваги Олафа, це те що треба. Він розроблений для дітей від 5 років. 48 діталей у цьому віці нормальна кількість. Жонька зраділа, коли побачила Олафа. Зібрала для нього острів із пальмою. Дітальки яскраві, приємні на дотик. Дорослим також цікаво грати із лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари