>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

356 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Набір LEGO 31067 Creator "Вечірка у басейну" подарує вам сонячний відпочинок на дачі. У затишному одноповерховому будиночку з червоним черепичним дахом живуть брат і сестра, які відмінно проводять вільний час, влаштовуючи вечірки.У дворі їхнього будинку є басейн, гітара, тенісний стіл, скейтборд і мангал для барбекю. Інструкція набору ЛЕГО 31067 Креатор передбачає можливість перебудови основної моделі будинку в дві додаткові, кожна з яких відрізняється своїм функціоналом і дизайном, даючи можливість зібрати трамплін для скейтборду або ж аудіо систему в додаток до будинку, щоб ваші вечірки були незабутніми.

  • 5.0

    4 лис, 2018
    Сын любит играть конструктором, складывает постоянно какие-то фигурки, предметы из него, мне нравится, что он таким образом играет, потому как такая игра хорошо развивает его воображение. Выбрал именно этот набор, из-за возможности сложить красивый домик, с которым можно придумать много разнообразных игр. Не прогадал с выбором, ребенку он понравился, с персонажами придумывает разные игры, то на отдыхе они у него, то по-хозяйству что-то делают, то в теннис играют. В дополнение думаю взять еще этот набор https://constructors.com.ua/lego-creator/lego-creator-sovremennyy-dom-31068 там дом побольше будет, есть транспорт и различные предметы для обустройства дома, которых нет в этом наборе: солнечная батарея, видеокамера, газонокосилка.

Рекомендуємо подивитися ці товари