>
Під замовлення
4499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

386 шт.
2 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO 31068 Creator "Сучасний дім" — це вельми незвичайний набір - тут ми бачимо не диво багато технологічних новинок, втілених в повсякденному житті мешканців цього «розумного» будинку серії ЛЕГО Крейтор. На його даху розміщена сонячна батарея, яка може відкриватися вгору - основне джерело енергії, яка споживається електроприладами будинку. Крихітне авто господарів - електромобіль; він «заправляється» електрикою за допомогою спеціального жовтого кабелю. Маленький винахідник, який живе в цьому будинку разом з мамою, має в якості вихованців маленьку собачку і ... невелику відеокамеру, яка може літати за допомогою дистанційного керування. Також, цей будинок з набору ЛЕГО 31068 можна перебудувати в два альтернативних варіанти, до яких є інструкція.

  • 5.0

    23 жов, 2018
    В этом конструкторе Лего действительно много всего интересного, для ребёнка это не просто интересно, но ещё и очень познавательно, можно сказать целый дом будущего. Стоит не дёшево, но оно того стоит!

Рекомендуємо подивитися ці товари