>
В наявності
999 грн
896 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

102 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1298 грн
1148 грн
+ =
2178 грн
1887 грн
+ =
7198 грн
5794 грн
+ =
1298 грн
1148 грн
+ =
3998 грн
3416 грн
+ =
5998 грн
5096 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Bon voyage! Настав час відплисти від знайомого берега і вирушити досліджувати морські простори і нові острови в компанії двох мандрівників з набору LEGO "Вітрильник".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60438 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 102 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мандрівники на вітрильнику

Крім самого вітрильника, набір ЛЕГО 60438 - це також 2 мініфігурки. Хоча їхній точний зв'язок невідомий, можна припустити, що це батько і дочка, які вирішили провести вихідні, плаваючи на човні. 

  1. чоловік. Перша мініфігурка представлена у вигляді дорослого чоловіка. Він одягнений у білий светр із червоними смужками, а також сірі штани. У нього двосторонній вираз обличчя, один з яких радісний, а другий - ніби у мініфігурки морська хвороба;
  2. дівчинка. Друга мандрівниця одягнена в рожеве худі з білими та синіми смужками та бузкові штани. У неї морської хвороби немає, тому в дівчинки лише усміхнене обличчя. 

Мініфігурки мають 2 аксесуари - бінокль і фотоапарат із довгофокусним об'єктивом. Обидва пов'язані зі ще однією фігуркою, доданою до набору - сірим дельфіном. Для нього передбачена спеціальна блакитна деталь основи-моря. До неї дельфін кріпиться в ділянці хвоста, імітуючи стрибок із води.

Складання корабля

Останній етап перед відправленням в уявне плавання - це складання вітрильника. Воно починається з великої цільної білої основи, яка далі деталізується різними елементами. Таким чином створюється кабіна з ліжком, штурвал і щогла з синім прапором нагорі. Далі частина носа вітрильника закривається білими деталями, які переходять у лобове скло та дах. Коли основні кроки складання закінчено, залишається додати принтоване жовте з блакитним вітрило і закріпити його за деталі-шпильки. Готовий вітрильник має достатньо місця, щоб мініфігурки могли розташується як у каюті або за штурвалом, так і на носі. Розміри корабля становлять 21 сантиметр заввишки, 25 завдовжки і 6 завширшки.

Придумайте власні історії, які можуть трапиться під час плавання на човні, успішно долайте труднощі та милуйтеся дельфіном, що пропливає повз, у наборі ЛЕГО "Вітрильник".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари