>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

743 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37 cm
6+
0 шт.

Опис

Модель конструктора LEGO 60246 Поліцейська дільниця призначена для дітей старше 5 років, які так мріють здійснити свою заповітну мрію - стати поліцейськими.

Опис

Робота поліцейського складна і вимагає багато уваги. Постійні тренування дозволяють поліцейському вчасно згрупуватися, щоб ловити злочинців. Тому будьте уважні, оскільки по рації оголосили про кримінальне угруповання, яка намагається сховатися від правосуддя. Не втрачайте ні хвилини, а збирайтеся в дорогу. Візьміть з собою найкращих поліцейських з вашої команди, щоб успішно завершити операцію по захопленню.

Доглядати за злочинцями потрібно цілодобово, щоб вони знаходилися в безпеці і під надійним захистом, попри те, що вони ізольовані від суспільства.

Що в коробці

Набір тематичного конструктора LEGO 60246 Поліцейська дільниця складається з 743 деталей. Його можна поєднувати з деталями інших моделей, які продаються в магазині ЛЕГО. Це новинка 2020 року тому багато любителів оригінальних конструкторів LEGO будуть приємно здивовані кількістю нових моделей. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні поставляє на локальний ринок новинки відразу після релізу конструктора.

У коробці знаходяться не тільки деталі для складання ідеальної моделі Поліцейського ділянки, але і мініфігурки у вигляді поліцейських, а й навіть грабіжників. У LEGO 60246 Поліцейська дільниця є і спеціалізована поліцейська машинка і пікап з відкритою вантажною кабіною.

Як грати

Попри величезну кількість деталей, дитина може самостійно скласти модель. Однак за допомогою дорослих цей ігровий досвід здасться більш цікавим, оскільки вони можуть зорієнтуватися дитини в процесі складання конструктора. Крім фантазії, дитині важливо використовуватися і логічне мислення, оскільки розробники ЛЕГО 60246 намагалися повторити модель сучасного ідеального поліцейської дільниці.

Чому корисно дитині

Важливо підбирати конструктори, які будуть відповідати вимогам вашої дитини. Занадто складні моделі можуть викликати та комплекси, якщо щось буде не виходити. Звичайно, найкраще підбирати конструктори ЛЕГО, які будуть підходити вашим дітям по тематиці, щоб розвивати інтерес до ігрового досвіду.

Завдяки конструкторам LEGO малюк розвиває не тільки творче, а й просторове мислення. До того ж, одночасно розвиваються і мовні функції. Дитина вчиться будувати історію, ділиться переживаннями з приводу самої гри зі своїми друзями.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари