>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

533 шт.
6 шт.
53.3 × 7.5 × 27.8 cm
6+
0 шт.

Опис

На торговій вулиці може статися багато чого цікавого і навіть незвичайного. Не вірите? Переконайтеся в цьому самі з набором ЛЕГО "Торгова вулиця".

Про набір

Набір ЛЕГО 60306 являє собою масштабне доповнення для Вашого міста. Збірка розділена на 5 пакетиків з детальками (всього 533 елемента), для кожного з яких є своя інструкція. Таким чином, Ви можете збирати набір ЛЕГО "Торгова вулиця" як наодинці, так і з друзями.

Мініфігурки

У наборі ЛЕГО 60306 присутні 6 мініфігурок, для кожної ролі на цій жвавій вулиці.

  • Пекар. Він носить традиційний капелюх шеф-кухаря і червонувато-коричневий фартух — обов'язкові атрибути пекаря. На фартусі зображена чашка кави. Вперед, час покуштувати його фірмову здобу.
  • Робоча. Одягнена в стандартну помаранчеву куртку з сріблясто-металевими світловідбиваючими смугами спереду і ззаду, вона готова полагодити все, що знадобитися. Безпека понад усе, тому на голові червона каска.
  • Гонщиця. На ній спортивний костюм, виконаний в червоному, чорному і білому кольорі. З білої кепкою на голові, вона готова розсікати по місту.
  • Спортсмен. Ймовірно, він тільки що зі спортзалу. Лаймова майка з шнурками і блакитні штани ідеально підходять як для заняття в будівлі, так і для вправ на вулиці.
  • Літній чоловік. Можливо, він продає велосипеди, можливо прийшов вибрати один для свого онука, а можливо він взагалі випадковий перехожий — вирішувати Вам. Одягнений чоловік у синю сорочку з червоними смугами і світло-коричневі штани;
  • Хлопчик. Яка ж торгова вулиця без дитини, яка хоче щось купити. Одягнений хлопчина в салатову футболку, блакитну спортивну кофту і сині штани.

Увага! Двосторонні обличчя відсутні.

Що є на торговій вулиці?

Якщо Ви ставите собі це питання, нижче подано список з описом того, що Ви отримаєте, придбавши набір ЛЕГО "Торгова вулиця".

  1. Спортивна машина. Жовто-чорна колірна гамма робить автомобіль максимально крутим. Їздити на ньому по дорогах вулиці одне задоволення.
  2. Вантажівка робочої. Він має кран, що піднімається, за допомогою якого робоча може дотягнутися до ліхтарів і полагодити, якщо якийсь перегорить. Ззаду є місце, щоб зберігати якісь деталі, а також там Ви знайдете невеликий блок з двома додатковими пластинами 1 × 2, що світяться у темряві.
  3. Вантажний велосипед. Жовтий велосипед на трьох колесах і з ящиком для перевезення, дозволяє перевозити що завгодно по торговій вулиці. Хто ж відмовиться від свіжих булочок з доставкою.
  4. Спортзал під відкритим небом. Це маленька секція, де є невелика галявина, перекладина для підтягувань пляшка води і лавка.
  5. Кафе-пекарня. Ймовірно, запах свіжоспечених булочок розноситися на всю вулицю. Всередині невеликий прилавок з кренделями і багетами. Також є кавоварка (для тих, хто не може прокинутися вранці) і касовий апарат. Якщо Ви приїхали на велосипеді, можете поставити його на стійку поруч.
  6. Магазин велосипедів. Перше, що кидається в очі — велосипед на поворотній платформі, хто ж не захоче собі такий. На даху також розташований гірський велосипед.

Всі споруди в наборі ЛЕГО 60306 можуть бути з'єднані воєдино новими дорожніми плитами. У набір входять три дорожні деталі, в тому числі дві ділянки дороги 16 × 16 і перехідна ділянка меншого розміру. Різні точки з'єднання дозволяють додавати дорожню розмітку, переходи і лежачих поліцейських. Вся дорога має велосипедну смугу.

Також набір ЛЕГО "Торгова вулиця" може бути з'єднаний з іншими наборами серії ЛЕГО Місто. Таким чином, Ви створите свій, унікальний мегаполіс.

Набір ЛЕГО "Торгова вулиця" додасть багато цікавого для вашого міста. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації набору ЛЕГО 60306 гарантовані.

Придбати набір ЛЕГО "Торгова вулиця" (60306) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари