>
В наявності
579 грн
503 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

148 шт.
1 шт.
20.5 × 7.3 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1308 грн
1065 грн
+ =
2378 грн
2015 грн
+ =
928 грн
772 грн
+ =
1298 грн
1072 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Машини з великими колесами, що називаються монстр-траками, користуються популярністю, якщо йдеться про подолання перешкод. І не важливо, чи це про лісове бездоріжжя, чи зібрану з конструктора ЛЕГО перешкоду. Відчути себе потужним гонщиком можна в наборі LEGO "Синя вантажівка-монстр".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60402 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 148 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Мініфігурка гонщика

У наборі ЛЕГО 60402 представлена всього 1 мініфігурка. Це хлопець, який є водієм монстр-трака. Оскільки основним сценарієм комплекту є проведення перегонів, то і вбрання на ньому відповідне. Мініфігурка одягнена в костюм для перегонів, з блакитним торсом, а також синіми рукавами і штанами. Принт полум'я, що почався спереду, триває і на спині. Для небезпечної їзди у хлопця є чорний шолом із білим забралом, що піднімається. Однак, щоб його одягнути, необхідно зняти деталь чорного волосся. З одягненим шоломом він може поміститься в кабіну машини, яка зроблена під масштаб мініфігурки. Це легко робиться за допомогою зняття даху готового монстр-трака.

Монстр-трак

Познайомившись з мініфігуркою, яка в наборі збирається першою, потрібно переходити до створення автомобіля. Загалом для цього потрібно пройти 71 крок в інструкції і скористатися 3 пакетиками з деталями. Насамперед, з їхньою спільною допомогою збирається сіре шасі машини. Воно поступово потовщується і формує місце для коліс. Спереду починають з'являтися фари, а всередині - кабіна для водія з кермом. Наступні кроки закривають внутрішній простір за допомогою блакитних і синіх деталей. Останніми етапами формується багажник, ставиться лобове скло, закривається дах і приєднуються великі чорні колеса. Для порівняння, колеса практично вдвічі більші, ніж висота стандартної мініфігурки.

Ваше місто, Ваші правила. Станьте найкращим гонщиком по бездоріжжю у всій окрузі з набором ЛЕГО "Синій монстр-трак". Будуйте перепони з підручних засобів, наштовхуйтесь на диван і намагайтеся подолати капці, що лежать на підлозі, за допомогою зібраного монстр-трака.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари