>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

170 шт.
2 шт.
28.2 × 26.2 × 5.9 cm
5+
0 шт.
4.5

Опис

Настав час запалювати в прямому і в переносному сенсі з новою підсерією LEGO City Stunt, а якщо бути точніше - з набором LEGO "Каскадерський парк". Тут є все необхідне для екстремального виступу: фігурки каскадерів, мотоцикл, рампа і безліч реквізиту. Бракує лише того, хто втілить найсміливіші трюки в життя. Можливо саме Ви станете їх тренером і наставником?

Каскадерські трюки для любителів екстриму

Для тих з Вас, хто не боїться ризикувати і хоче примірити на себе професію каскадера, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і багато-багато перешкод, які зроблять Ваші виступи незабутньо-крутими. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Команда каскадерів

У наборі LEGO "Каскадерський парк", дивувати своїми здібностями будуть відразу двоє сміливців:

  • хлопець - Тред Октан. Він гонщик з мультсеріалу "Пригоди в LEGO City", так що точно знає що робити, щоб вразити публіку на виступі. На ньому круті окуляри, біла футболка, темно-зелена куртка і чорні штани. З аксесуарів у Треда чорний гайковий ключ, раптом що полагодити доведеться;
  • дівчина. Вона абсолютно нічим не поступається Треду, а можливо навіть краще нього управляє мотоциклом в польоті. Вона одягнена в рожевий з фіолетовим костюм для виступів. Як аксесуари, каскадерка має коричневу біту і фіолетовий шолом, адже заходи безпеки перш за все.

Виконувати трюки і показувати на що вони здатні, каскадери будуть на жовтому мотоциклі з маховиком. Розмістити їх Ви зможете так, як Вам буде завгодно: тримаючись за кермо, стоячи на сидінні або з витягнутою назад ногою.

Перешкоди і реквізит

Якщо Ви вже познайомилися з каскадерами, то прийшов час переходити до того, яку трасу Вам доведеться подолати в наборі LEGO "Каскадерський парк". Тут вона складається з трьох окремих збірок:

  1. рудий трамплін з вогнем;
  2. клітка з величезними павуками;
  3. прохід в небезпечну зону.

Всі ці збірки Ви можете комбінувати між собою. Наприклад, каскадери без зусиль справляються з таким завданням, як розігнатися на трампліні, перелетіти через вогонь і величезних павуків і як вишенька на торті - протаранити стіну з вивіскою "небезпечно". І навіть після такого вони зможуть подолати трасу в зворотному порядку.

Виконайте запаморочливі трюки

Налаштуйте трампліни, додайте різних перешкод у вигляді вогню або клітки з павуком і приготуйтеся палити гуму в наборі LEGO 60293. Варто лише завести маховик в яскраво-жовтому мотоциклі і він буде готовий виконати навіть найскладніші каскадерські трюки. Перестрибнути через величезного павука? Без проблем. Зробити сальто над палаючими стовбурами? Так раз плюнути. Проїхати під вивіскою "Обережно" і розбити її? Навіть не доведеться використовувати гальма.

Все обмежується лише Вашою фантазією і інстинктом самозбереження. Як далеко Ви зможете зайти, виконуючи трюки?

  • 5.0

    6 лис, 2021
    Мой 10-летний сын ждал этот набор с того момента, как я ему показала его анонс на официальном сайте. Мотоцикл ему особенно нравится, так как имеет маховик и может ехать самостоятельно. Построить все препятствия оказалось несложно, но сборка паука впечатлила. Немного сложно правильно навести байк и заставить его точно выполнить прыжок, но ничего страшного.
    Достоинства:
    Все детали можно перемещать и настроить игру так, как захочется. Длины прыжка хватает для того, чтобы перелететь препятствия. Детям особенно нравиться играть.
    Недостатки:
    Сложновато прицелиться, байк бывает уезжает в сторону.
  • 4.0

    6 лис, 2021
    Мне показалось странным, что в наборе 2 инструкции, учитывая то, что он небольшой. Первая предлагает создать рампу с огнем и мотоцикл. Вторая - клетку для паука с шестиногим пауком. Как и следовало ожидать от Lego, все это было легко построить с действительно четкими инструкциями. Мне нравится мотоцикл, потому что у него моторизованное заднее колесо. Я быстро толкаю байк вперед, а моторы крутятся. Это означает, что он может заехать по рампе и перепрыгнуть через пропасть.
    Достоинства:
    Сразу 2 минифигурки гонщиков. Мощный мотоцикл, который может перепрыгивать препятствия.
    Недостатки:
    Зачем такому небольшому набору аж 2 инструкции. Жалко, что теперь наборы не задействуют столько детской фантазии. Каждая деталь специально отформована для придания необходимой формы.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари