>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

420 шт.
4 шт.
54 × 28.2 × 5.9 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Підсерія LEGO City Stunt пропонує Вам виконати запаморочливі трюки в наборі LEGO "Каскадерська вантажівка". Не час думати, прогрівайте мотоцикл і постарайтеся потрапити в мішень, щоб скинути клоуна або кого-небудь ще вниз в басейн де вже чекають голодні вудильники. І не забудьте при цьому виконати який-небудь трюк, це ж все таки шоу каскадерів!

Каскадерські трюки для сміливців

Для тих з Вас, хто живе ризиком, обожнює адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і багато-багато перешкод, які зроблять Ваші виступи незабутньо-крутими. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Команда каскадерів

У наборі LEGO "Вантажівка для шоу каскадерів", Ви зустрінете цілу команду з кращих каскадерів LEGO City. Всім їм вже не терпиться показати, на що вони здатні. І так ... зустрічайте:

  • клоун. Очевидно, цей хлопець підписав рекламний контракт з компанією Vita Rush, адже на ньому зелений костюм і рудий комбінезон з їх логотипом. На ногах великі червоні черевики, а в руках риба. Ну що за дивак;
  • рок музикант. З фірмовою зачіскою того часу, одягнений в майку з гітарою, він готовий показати, що таке справжній хардкор і подолати найскладніші перешкоди;
  • чорний лицар. Про цього хлопця мало що відомо, лише те, що він фантастично виглядає і обожнює напої Vita Rush. На ньому чорний костюм з малюнком черепа і такий же чорний шолом;
  • представниця Vita Rush. Очевидно, дівчина тут не стільки для заїзду, скільки для реклами напою, але і вона може показати кілька трюків. На ній біла кепка, фірмова спортивна кофта і блакитні штани. З аксесуарів у неї рупор.

Виконувати трюки і показувати на що вони здатні, каскадери будуть на чорному мотоциклі з маховиком. Розмістити їх Ви зможете так, як Вам буде завгодно: тримаючись за кермо, стоячи на сидінні або з витягнутою назад ногою.

P.S. Ходять чутки, що 3 мініфігурки - це персонажі серіалу "Пригоди в LEGO City". Чи зможете Ви впізнати їх?

Вантажівка з причепом-басейном

У наборі LEGO 60294 Ви потрапите на каскадерське шоу більш, ніж епічно - на вантажівці з причепом, який може перетворюватися в басейн. Решітка радіатора з зубами, потужні вихлопні труби і вогні відразу дадуть зрозуміти, хто тут по справжньому крутий.

Встановіть будь-яку фігурку на салатову підставку, підставте збоку рампу, заведіть маховик на мотоциклі і постарайтеся потрапити в мішень, щоб збити того, хто стоїть на підставці. А вже якщо цей бідолаха впаде вниз, то йому не допоможе ні рятувальний круг, ні гумова качечка, адже в басейні водяться вудильники, вже готові поласувати тим, хто до них потрапить. Постарайтеся не стати їх здобиччю.

Хто ж впаде в басейн до смертельно-небезпечних риб? Каскадер або той, хто буде стояти на підставці? Все залежить тільки від Вас і від Вашої спритності.

  • 5.0

    7 лис, 2021
    Нам нравится эта новая подсерия. Мой сын и его двоюродный брат построили грузовик вместе и прекрасно провели время, летая на мотоцикле по съемочной площадке и другим самодельным препятствиям. Кстати, как они сказали, попасть в яблочко не так то и просто. А вот недолететь и свалиться в аквариум к удильщикам - запросто)) Думаю, чуть позже они придумают как еще разнообразить игру.
    Достоинства:
    Инструкциям, как всегда, легко следовать. Можно как расставить все для игры, так и сложить на грузовик. Детям играть интересно и в меру сложно.
    Недостатки:
    Не люблю, когда в наборах наклейки. Даже я не всегда могу наклеить ровно, а что говорить о детях.
  • 5.0

    7 лис, 2021
    Я допоміг своїй 6-річній дочці побудувати цей набір, і ми обоє були в захваті. Вона зробила все майже самостійно, я лише слідкував за правильністю та рівно (майже) поклеїв наліпки. Вантажівка дійсно велика, з акваріумом на причепі, а з мотоцикл цікаво запускати. Нам подобається, що всі компоненти (байк, дошку для стрибків, 4 персонажа) можна перевозити на вантажівці в рамках “дорожнього режиму”. Однозначно рекомендую цей набір!
    Достоинства:
    Вся збірка розділена на секції, тому збирати дуже зручно, по черзі. У цій вантажівці є все необхідне для постановки трюків, у тому числі мотоцикл і каскадери. Грати і скидати клоуна весело.
    Недостатки:
    Начебто немає.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари