>
Під замовлення
9999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 393 шт.
9 шт.
58 × 9 × 48 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

У чому особливість набору?

Збільшення будь-якого з міст полягає в будівництві нових будівель. Ці будівлі з'являються завдяки зусиллям різної спеціальної техніки і робочих. Весь процес підготовки місця для побудови нових будівель прекрасно показує набір Lego City 66521 Будівництво.

Що можна побудувати?

З деталей, які є в наборі LEGO Будівництво, можна побудувати різні види спеціальної техніки:

1. Екскаватор. За допомогою величезного сталевого кулі руйнуйте старі будівлі, які підлягають знесенню, для того, щоб звільнити місця під новенькі будівлі. Приємний хід гусениць і кабіна, яка крутиться на 360 градусів, точно припадуть вам до душі.

2. Самоскид. Після руйнування старих будівель, сміття і матеріали, що залишилися потрібно вивести подалі від місця будівництва. З цим чудово впорається цей великий самоскид. Завантажте його доверху матеріалами і відправте його в путь!

3. Бульдозер. Яка будівництво і без бульдозера? Він прекрасно підійде для того, щоб вантажити матеріали своїм великим ковшем прямо в самоскид. Великі колеса, потужний ківш - вам точно він сподобається.

4. Ще один великий екскаватор. Допоможіть зібрати все сміття великим прямим ковшом в одну купу.

5. Вантажівка з причепом. У ньому можна перевозити робітників і їх інструменти: кирку, відбійник, молот і тачку.

Крім техніки, присутня частина старої будівлі, яку потрібно зруйнувати. Як це зробити, вирішувати саме вам. Будівля можна знести шашкою динаміту, механізмом, якій йде в комплекті, або величезним екскаватором.

Що в коробці?

У набір LEGO 66521 входить тисяча триста дев'яносто три деталі, 9 мініфігурок робочих, які доповнять вашу колекцію персонажів, інструкція по збірці і наклейки.

  • 3.0

    24 бер, 2021
    Після покупки я і так на нього дивлюсь, і так і все не можу вирішити чи вартий він покупки. Якщо розглядати з того боку, що у вас немає нічого з лего, ок, набір нормальний. Але якщо ви хоча б колись його колекціонували, то у вас у будь-якому разі є щось з екскаваторів та схожої техніки. А ці нічим особливо не виділяються. Мініфігурки - і ті звичайні робітники на будівництві. Поставлю 3 бали, оскільки набір начеб-то і непоганий, але нічого надзвичайного.
    Достоинства:
    Раджу взяти набір, якщо у вас немає таких машин та чогось з підтеми будівництва. Адже в загальному, він непоганий та наповнений відповідними функціями.
    Недостатки:
    Не раджу взяти цей набір, якщо у вас вже є щось схоже. Просто витратите гроші.
    • 3 тра, 2021
      Я бы предложил альтернативу и выбрал что-то из экскаваторов серии лего-техника.
  • 5.0

    4 лют, 2021
    Demolition Site - один из моих любимых наборов 2015 года. На самом деле каждый сантиметр этого набора наполнен игровыми функциями, и он является действительно интересным дополнением к любому лего сити. Тема сноса здания - хороший шаг от задержания преступников и тушения пожаров, что мы и так видим каждый год. По сравнению с различными дополнениями к лего сити за последние пару лет, Demolition Site очень выделяется. Наконец-то можно будет снести трущобы и на их месте построить новые дома.
    Достоинства:
    Есть грузовик, самосвал, бульдозер и тд. Все, лишь бы в вашем лего сити не было старых и рушащихся домов. Есть даже динамит)
    Недостатки:
    Здание довольно уродливое, но не выглядит старым. Минифигурки простые и одинаковые.
  • 4.0

    4 лют, 2021
    Было бы здорово, если бы в наборе было здание, напоминающее какой-то старый набор из 70-х или 80-х годов, как если бы это здание было заброшено и его пора было бы сносить. А так мы грубо говоря сносим новый дом. Стоит отметить, что функций для это есть довольно много, от лопаты до динамита. Не думаю, что это набор для коллекционеров минифигурок. Включено пять рабочих, которые управляют транспортными средствами. Ни один из этих рабочих не является уникальным для этого набора, поэтому в них нет ничего особенно примечательного.
    Достоинства:
    Есть ключ для деталей. Одна из рабочих - женщина. Много транспорта и возможностей для сноса здания.
    Недостатки:
    Высокая цена, но как я понимаю набор немного редкий. Наклейки. В наборе есть тачка и мусорное ведро, но будем смотреть адекватно, в них же ничего не поместится.
    • 3 тра, 2021
      А что вам мешает собрать это полу-разрушенное здание самостоятельно? Возьмите любые детали, постройте что-то заброшенное и вуаля - снесите с помощью этого набора.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари