>
Під замовлення
269 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

47 шт.
1 шт.
19.2 × 1.5 × 17.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO City Спортивна машина

Що подарувати дитині, у якої й так повно іграшок, щоб вона з головою занурилась в гру? Звичайно ж конструктор LEGO City Спортивна машина! Це універсальний ігровий набір для діточок, який точно принесе безліч позитивних емоцій.

Збирати такий набір дитина може як самостійно, так і в компанії друзів або батьків. В обох випадках вона отримає можливість розвивати дрібну моторику рук, логічне і просторове мислення, увагу і посидючість.

Всього в наборі знаходиться 47 деталей, куди входять не тільки елементи спортивного автомобіля, але і світлофор з фігуркою водія. В результаті складання конструктора виходить оригінальна спортивна машина, яка відрізняється прекрасною деталізацією, яскравістю і високою якістю окремих елементів. Вона не тільки відмінно підійде для гри, а й прекрасно впишеться в інтер'єр дитячої кімнати, викликаючи приємні емоції при кожному погляді.

Всі деталі добре тримаються, тому гра з машинкою не закінчується на її складанні. Дитина може влаштовувати захопливі перегони на будь-яких горизонтальних поверхнях, пускати машинку по треку, зібрати цікаву колекцію автомобілів ЛЕГО і т.п.

Конструктор ідеально підходить для дітей віком від 5 до 12 років. Його можна використовувати в якості першого знайомства з продукцією LEGO, прищеплюючи дітям любов до цього корисного виду іграшок. Вони точно залишаться задоволені результатом, адже всі деталі легко кріпляться і не відпадають в процесі складання і гри, як це часто буває з не оригінальними наборами.

Багато батьків безпосередньо знайомі з дитячими істериками під час гри, коли у щойно купленому наборі не вистачає важливих деталей або ж вони погано кріпляться, руйнуючи всю конструкцію. Дивитися на дитяче розчарування в таких випадках - справжні тортури, але не переживайте, з LEGO City 30349 таких проблем точно не виникне.

Варто відзначити, що діти старшого віку можуть поекспериментувати з конструктором і навіть почати колекціонувати фігурки з найпопулярнішої серії бренду - LEGO City. Це чудовий спосіб розвитку дитячої фантазії та один з кращих варіантів захопливого проведення часу одному або в компанії друзів.

Ви втомилися дивитися на те, як ваша дитина весь час проводить в телефоні, за планшетом або комп'ютером? Хочете, щоб вона захопилася корисним і цікавим заняттям? Сміливо замовляйте конструктор ЛЕГО Спортивна машина, адже перед таким ігровим набором не встоїть жоден малюк! Це ідеальна іграшка і для хлопчиків, і для дівчаток, яка повністю займе увагу дитини на багато годин, а то й днів.
 

  • 5.0

    28 жов, 2018
    Грамотный конструктор, мне он сразу понравился, скажем так приглянулся основательно, да и в целом считаю его качественным по всем параметрам, плюс сыночку полезно все таки развивает мышление и моторику рук.
  • 5.0

    22 жов, 2018
    Хороший конструктор, высокое качество деталей, в комплекте их 47, но не смотря на их небольшое количество, машинка получается не такой уж и маленькой. Детальки просто соединяются и прекрасно держаться, яркие по цвету, хорошая доступная инструкция, малыш самостоятельно способен собрать машинку, тем самым развивая усидчивость. Да что говорить, ведь это качество ЛЕГО, он всегда на высоте!
  • 5.0

    27 жов, 2017
    test

Рекомендуємо подивитися ці товари