>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

168 шт.
2 шт.
26 × 6 × 19 cm
5+
0 шт.

Опис

LEGO 60267 Позашляховик Сафарі стане справжньою окрасою колекції машинок вашої дитини.

Опис

Для розмальовки позашляховика Сафарі обраний принт зебри, щоб показати перевагу цього автомобіля в умовах спекотної пустелі. Це машина легко маскується в джунглях або в пустельних пейзажах. Однак водієві такого авто буде потрібно чимало відваги і терплячості, щоб долати перешкоди, які можна зустріти в пустелі Сафарі, або інших місцях Африки.

Разом з конструктором LEGO 60267 Позашляховик Сафарі подорож буде не просто захоплюючим, воно стане по-справжньому спекотним. Водієві доведеться зробити знімки дивних тварин, щоб показати своїм родичам і дітям. Чи буде цей папуга, леопард чи цар звірів, звичайно, залежить від удачі мандрівника.

Що в коробці

В оригінальний набір LEGO 60267 Позашляховик Сафарі входить 168 деталей. У комплекті можна знайти дві міні фігурки людей, які відправляться в подорож у спекотні країни Африки разом з вами. До того ж, LEGO 60267 Позашляховик Сафарі наповнений і африканської живності. Так в джунглях Африки ви знайдете багато різновидів папуг, тому один з представників виявився і в коробці ЛЕГО 60267 Позашляховик Сафарі.

Лев - цар звірів, тому він залишається на сторожі порядку в джунглях, тоді як левиця вирушила в подорож в Україну, щоб порадувати самих слухняних дітей. Оскільки Африка приваблює своєю флорою і фауною, красивими і дивовижними пейзажами, двом мандрівникам, які опинилися за кермом позашляховика Сафарі, вручили ще й фотоапарат. Після повернення з вояжу вони зможуть надати докази того, що африканський континент - це дивовижне місце для подорожей.

Як грати

У магазині ЛЕГО ви знайдете безліч конструкторів, які з'явилися на прилавках тільки у 2020 році. Так і набір LEGO 60267 Позашляховик Сафарі входить в число новинок 2020 році. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні постійно розширює асортимент наборів конструкторами, які підійдуть для дітей різного віку і різних інтересів. Комбінуючи різні набори LEGO між собою, можна зробити гру з конструкторами захоплюючій та пізнавальної. Разом з LEGO 60267 Позашляховик Сафарі можна грати як з друзями, так і поодинці.

Чому корисно дитині

Конструктор LEGO сприяє гармонійному розвитку вашої дитини. Використовуючи захоплюючий ігровий досвід, природним способом розвиває мову дитини, зростає його впевненість під час прийняття рішень. До речі, завдяки LEGO дитина вчиться приймати рішення самостійно, що є одним з важливих переваг LEGO-конструювання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари