>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

340 шт.
2 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Під час будівництва міста не обійтися без важкої техніки. Це розуміють і жителі міста LEGO, тому з недавніх пір обзавелися новою такою машиною - пересувним краном з набору LEGO "Пересувний кран". Приєднуйтесь до команди робітників та починайте розширювати місто прямо зараз.

Декілька слів про набір

Набір LEGO City 60324 – новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 7 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показаний кран повністю, а на зворотному - деякі функції. Відкривши коробку, Ви виявите: 340 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Двоє робітників

Наскільки б не були розвинені технології у LEGO-місті, транспортом поки що керують люди. Ось і машина з набору LEGO "Пересувний кран" приводиться в дію двома робітниками:

  • жінкою-диспетчером. Вона більше часу проводить у кабіні крана, керуючи ним і даючи вказівки по рації. На дівчині сірі штани, коричневий светр, помаранчевий жилет робітника та біла каска;
  • чоловіком-робітником. Він також може керувати краном, але більше займається справами, пов'язаними з ремонтом. Для цього він навіть має гайковий ключ. Одягнений чоловік практично в те саме: блакитні штани, помаранчевий жилет робітника, захисні окуляри та білу каску.

Ці люди - спеціалісти своєї справи, здатні впоратися не лише з краном, а й з будь-якою іншою технікою. Саме тому будівництво міста у надійних руках.

 

Величезний кран

Після збірки, кран з набору ЛЕГО Сіті 60324 вийде дійсно великого розміру і досягне 9 сантиметрів заввишки, 25 завдовжки і 8 завширшки. При розробці цього крана багато уваги приділялося його дизайну та практичності. Вдало підібрані кольори (жовтий із синім) забезпечують впізнаваність на вулицях. Великі колеса – прохідність на різних ділянках траси. Велика кабіна - можливість помістити одразу 2 мініфігурки в кабіну.

Більш того, кран оснащений корисними функціями, серед яких:

  • керування опорними стійками;
  • поворот та висування стріли;
  • керування гаком на лебідці.

Все це робить кран універсальною технікою для міста. І Ви одразу зможете його випробувати, почавши викладати дорожні плити, які також доступні у наборі.

Електронні інструкції

Відносно нещодавно компанія LEGO представила свій додаток - LEGO Building Instructions. Він значно спрощує збірку і що також важливо - сумісний з набором LEGO 60324. Для того, щоб відкрити там інструкцію, потрібно відсканувати QR-код набору, або скористатися пошуком. Збирати з цим додатком одне задоволення, адже воно дозволяє:

  • відстежувати свій прогрес;
  • обертати модель, дивлячись на неї з різних боків;
  • масштабувати;
  • підсвічувати кроки збірки та багато іншого!

Але і консерватори можуть не панікувати, адже відкривши коробку даного набору ви також виявите традиційну інструкцію з картинками і тут вже Ваше право або користуватися нею, або додатком.

Спробуйте себе в ролі водія важкої техніки та керуючого кранів у наборі LEGO “Пересувний кран” і переконайтеся в тому, що ця робота приховує у собі безліч веселощів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 сер, 2022
    Хороший набор , кран действительно работает и может цепляться за пластину. А 2 минифигурки неплохо дополняют это кран )
    Достоинства:
    Хороший функционал , неплохая детализация !
    Недостатки:
    Подойдет для более младшей аудитории.
  • 4.0

    24 січ, 2022
    Этот набор привлек мое внимание во время посещения магазина. Я люблю вещи с функциональными особенностями и особенно наборы, в которых есть немного техники. Выглядит это как стандартный шестиколесный строительный кран. Автомобиль имеет четыре аутригера, которые просто разворачиваются путем их вытягивания. Сам кран приводится в действие парой передач, чтобы поднять стрелу и опустить стрелу, но вам нужно использовать свои руки. Работа функций приятная и плавная, и кран тоже хорошо вращается! Две жизнерадостные минифигурки завершают комплект — приятно видеть женщин и мужчин-строителей.
    Достоинства:
    Сборка набора была забавной и простой. Приятное сочетание цветов. Реалистичные функции. Дружелюбные фигурки-рабочие. По цене и тому, что вы получаете, набор предлагает хорошее соотношение.
    Недостатки:
    Продеть веревку просто ужасная каторга, ненавижу, когда такое есть в наборах. Ничего автоматического.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Мой 7-летний сын любит собирать конструкторы, и это стало отличным дополнением к его строительному оборудованию. Ему было немного сложно собирать кран, поэтому он несколько раз возвращался к началу. Как он сказал, это похоже на настоящий кран, где он может опускать опорные стойки, вращать и выдвигать стрелу, а также поднимать и опускать лебедку. Отличная работа лего, набор понравился даже такому ценителю техники, как мой сын.
    Достоинства:
    Фигурки в одном стиле. Большая серая плита (раньше такой не видел). Все подвижные штуки наталкивают на мысль о настоящем кране в миниатюре.
    Недостатки:
    Цвета самые обычные.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Этот набор Lego довольно крут, кран действительно работает и может цепляться за пластину и удерживать фигурку. Стрела может вращаться, а также двигаться вверх и вниз. Когда стрела не используется, ее можно зацепить за переднюю часть крана. Я не засекал, но сказал бы, что на сборку ушло около часа. Наверное, он больше ориентирован на детей, видна какая-то мультяшность.
    Достоинства:
    Простая инструкция. В меру быстрая сборка. Подходит к остальному городу. Подвижные детали у машины. 2 фигурки.
    Недостатки:
    Немного детский.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари