>
Уточнити наявність у постачальника
10999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

669 шт.
8 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Стань першим пілотом літака разом з LEGO City
Діти можуть розкрити свою уяву за допомогою цього конструктора LEGO City Пасажирський літак (60262) з величезним літаком, в якому є місце для мініатюри пілота і пасажирів, включаючи Поппі Старр з серіалу LEGO City Adventures. На борту навіть є місце для червоного кабріолета Поппі! Діти також отримують повний термінал з багажної вежі та диспетчерської вежі, а також аеропортовий трактор з автомобільним ліфтом.
Круті іграшки для дітей на літаку Ігровий набір LEGO City Пасажирський літак містити просте керівництво по збірці і Інструкції PLUS - частина безкоштовного додатка LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво по збірці з функціями масштабування і обертання допомагає початківцям будівельникам LEGO стати справжніми майстрами збірки.

Особливості:
З цією іграшкою пасажирського літака діти ідеально знайомляться з захопливий світом LEGO City. Ідеально підходить для дітей від 6 років і старше, розроблений для творчого, незалежного ігрового веселощів, заснованого на реальних подіях.
Що в коробці? Ця іграшка для пасажирського літака містити великий літак, трактор аеропорту з автомобільним підіймачем, пасажирські сходи, термінал аеропорту, червоний кабріолет, 8 міні фігурок і дитячу фігуру.
Містити велику модель літака з місцем для мініатюри пілота і пасажира - включаючи Поппі Старр з серіалу LEGO City Adventures - плюс термінал з багажним відділенням і диспетчерської вежі.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Любим большие наборы. Самолет - это просто находка от серии "Сити". Большое количество деталей делает его интересным в сооружении. Ребенок потратил 2 дня чтоб собрать его, но не забросил. Радует, что после постройки можно открыть верх, садить туда пассажиров, размещать груз. Одним словом, сомнений по поводу набора у меня не было, а после покупки только положительные эмоции у меня и моего ребенка.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Пытались выбрать самостоятельно набор для детей что бы все играли и всем было интересно, пока не пообщались с консультантом, было сложно, но ребята круто посоветовали большой набор с большим количеством человечков. За что спасибо, особенно за оперативную доставку.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Очень крутой набор! Самолет прочный, выдержал уже несколько падений.Играли, выдумывали множество сюжетов. Дети разрисовали гуашью самолет, поиграли, помыли и он как новый. Спасибо разработчикам!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари