>
Під замовлення
429 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

55 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Прийшов час завести двигун нового монстр-трака - і відправитися на свої перші перегони, де з вами змагатимуться кращі автогонщики.

Опис

Автомобілі, які називаються монстр-траками, укомплектовані двометровими колесами. Встановлюються вони за вимогами водіїв, які люблять екстремальну їзду. Такі транспортні засоби не перевозять пасажирів. Вони спеціально конструюються за індивідуальним замовленням водіїв, які люблять долати смугу перешкод. До того ж, часто такі машини беруть участь в різних перегонах.

Набір конструктора LEGO 60251 Монстр-трак розроблений для дітей старше 5 років, які на своєму власному вантажівці-монстрові зможуть відчути силу і швидкість машини-трансформера. У магазині ЛЕГО можна знайти широкий асортимент конструкторів, де є можливість скласти машину самостійно. Однак тільки з набором LEGO 60251 Монстр-трак ви завжди будете на висоті - не їхати, а парити в повітрі на своєму новенькому вантажівці!

Що в коробці

Набір конструктора LEGO 60251 Монстр-трак складається з 55 деталей. В оригінальний комплект ЛЕГО входить ще й мініфігурка гонщика. Для участі в гонках інші предмети та не буде потрібно. Приступайте до організації смуги перешкод, щоб протестувати ваш новенький вантажівка. ЛЕГО 60251 відноситься до новинок 2020 року. У магазині ЛЕГО можна знайти та інші тематичні набори, які тільки з'явилися в продажу. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні забезпечує постачання на територію країни найцікавіших конструкторів для дітей різного віку.

Як грати

На монстр-траку з конструктора ЛЕГО можна брати участь в гонках з друзями, а також долати перешкоди самостійно як в домашніх умовах, так і на вулиці. Машинка має гумові колеса, тому рівень зносостійкості цієї деталі високий. До того ж, використовуючи інші набори конструкторів ЛЕГО, можна вдосконалювати автомобіль. Можна додавати інші деталі. Дорослі можуть поліпшити ігровий досвід дитини, допомагаючи йому придумувати цікаві сюжети для рольових ігор.

Чому корисно дитині

LEGO можна розглядати як особливу терапію, яка сприяє гармонійному розвитку дитини. За допомогою конструкторів розвиваються мовні функції дитини, бо під час гри малюк вчитися описувати нові для себе речі, ділиться переживаннями з приводу ігрового досвіду з батьками та друзями.

 

  • 5.0

    13 січ, 2020
    LEGO City Монстр-трак розробленний на основі популярного мультику. Мабудь, він буде цікавий у 2 і у 5 років. Переваги набору: яскравість, добрі кріплення для колес. Як правило, слабким місцем всіх машинок є колеса, а тут вони зроблені добре. Що до недоліків, мені не вистачило полоси перешкод або обладнення для зміни колес, миття (міні сто). Ви не пошкодуєте про придбання набору.
    • 16 лис, 2020
      Сину у 3 роки набір дуже сподобався. А щодо того, що можна було б додати смугу перешкод, то я вважаю, що не варто. Набір зроблений як невеликий і недорогий. А смугу чи дорогу можна зробити з інших наборів.
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Не секрет, что практически каждый мальчишка хочет стать обладателем если уж не спортивной машины, то хотя бы водителем монстр-трака. И LEGO серии City решило порадовать своих маленьких поклонников выпустив машинку такого формата. Я сначала сомневалась подойдет ли данный набор в качестве подарка, но восторженный взгляд развеял все мои сомнения. Качество соединений и самой игрушки не вызывает нареканий.
    • 16 лис, 2020
      Хочу додати, що трак добре їздить не тільки по підлозі, але і по інших поверхнях. Але на вулицю все ж краще не брати)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари