>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

359 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 18.8 cm
6+
0 шт.

Опис

Для молодих поціновувачів адреналіну та веселих пригод представляємо вам ігровий набір від LEGO City, який подарує вам справжній драйв перегонів! Ігровий набір LEGO City Модифіковані автомобілі для перегонів (60396) – ваш квиток у світ нескінченних змагань!

Що вас очікує?

Цей ігровий набір пожвавить вашу фантазію і надихне створення найшвидших і унікальних автомобілів. На вас чекають два стильні автомобілі та безліч додаткових деталей, включаючи ракетні прискорювачі та пропелери, прямо як у захоплюючій відеогрі – LEGO 2KDRIVE. А ще у вас є свобода вибору завдяки взаємозамінним переднім і заднім модулям – створюйте та модифікуйте свої машини так, як вам подобається!

Ризикніть та спробуйте себе у світі LEGO 2KDRIVE з цим ігровим набором. Скажіть "Поїхали!" своїм авто для перегонів, влаштовуючи справжні змагання чи створюючи власні віртуальні перегони. На вас чекають дві мініфігурки гонщиків, готових битися за перемогу.

Стартова межа готова, мініфігурки гонщиків вже в сидіннях, і ви в самому центрі баталії. Відчуйте азарт і вітер у волоссі в моменти справжньої боротьби, як у LEGO 2KDRIVE, або створіть власні фантастичні перегони, де правила задаєте ви.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Модифіковані автомобілі для перегонів (60396) складається з 359 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, а також ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Розміри транспорту для перегонів:

  • автомобль для перегонів із кубиків ЛЕГО має габарити 5 х 15 х 5 см (висота/довжина/ширина);
  • перегоновий позашляховик із даного набору представлений в розмірі 5 х 14 х 6 см (висота/довжина/ширина).

Зверніть увагу! Купувати батарейки не потрібно, оскільки автомобілі для перегонів заряджаються дитячою уявою.

Збирайте, модифікуйте та ганяйте на межі швидкості з ігровим набором LEGO City 60396. Ця іграшка – не лише розвага, а й натхнення для творчості. Дітям, по-справжньому подобаються перегони у світі LEGO City, де ви створюєте свої власні правила та нескінченні пригоди!

Інструкція в новому форматі

Що може бути краще, ніж креативний геймплей із практичними навичками конструювання? Цікава особливість цього набору – не лише фізичні деталі, а й віртуальна реальність. У набір входить зручне друковане керівництво, а також захоплюючі 3D інструкції у безкоштовному мобільному додатку LEGO Builder. Розкрийте свій потенціал, масштабуючи, обертаючи та створюючи моделі у тривимірному просторі. Слідкуйте за процесом будівництва, вивчайте та зберігайте віртуальні набори – весь світ перегонів у ваших руках!

Ігрові набори LEGO City – це квиток у світ пригод та творчості. Ви режисер, сценарист і дизайнер своєї власної історії, в якій функціональні споруди, фантастичні транспортні засоби та життєрадісні персонажі стануть вашими головними героями.

З вами майстерність водія та творча уява — ігровий набір LEGO City Модифіковані автомобілі для перегонів (60396) готовий до старту пригод!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари