>
Уточнити наявність у постачальника
1349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

275 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

"Це один маленький крок для людини, але гігантський стрибок для всього людства" - Ніл Армстронг

Зробіть і Ви свій невеликий крок у світ космічного у наборі LEGO “Місяцехід”. Разом з астронавтами досліджуйте світ на місяцеході, який натхненний компанією NASA та поставте свій прапор на знайденому метеориті.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60348 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO City. Він містить 275 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Команда астронавтів

Навіть якщо Ви впевнені, що впораєтеся в космічній експедиції самостійно, підстраховка ніколи не завадить. Саме тому в наборі LEGO “Місяцехід” на Вас чекатимуть 3 мініфігурки:

  • дівчина-космонавт. Нехай вона не перша дівчина-космонавт у серії LEGO City, це не заважає їй віддаватись цьому повністю. На неї одягнений білий із сірим костюм астронавта та шолом із золотим візором. За спиною у дівчини спеціальний рюкзак, до якого можна прикріпити лопату;
  • чоловік-космонавт. По його усміхненому обличчю зрозуміло, що він, як і дівчина, любить свою справу. На ньому аналогічний костюм і такий самий шолом із золотим візором. Щоправда рюкзак за спиною трохи іншої моделі;
  • водій місяцехода. У той час, коли дівчина та чоловік досліджують відкритий космос, цей умілець перебуває за кермом місяцехода. На хлопці блакитний спортивний костюм та куртка цегляного кольору. На голові – синя кепка.

Розмістити фігурки можна в кабіні місяцехода та в його задній частині. А для дослідження космосу вони отримали кілька аксесуарів: пилку, лопату та сканер поверхні планет.

Місяцехід

Транспортний засіб із набору LEGO 60348 справді можна назвати екзотичним, адже насправді більшість може побачити подібне тільки в музеї. Саме для того, щоб відповідати цьому, місяцехід отримав кілька цікавих функцій та деталей:

  • 12 коліс, які можуть повертатися у всіх напрямках;
  • 2 рухомі інспекційні механізми спереду;
  • антену, що повертається і опускається;
  • кабіну, що відкриваються та в яку можна помістити фігурку;
  • люк, що відкривається;
  • та інші.

У готовому вигляді, місяцехід досягне 10 сантиметрів заввишки, 14 завдовжки і 10 завширшки, так що за бажання, його буде легко транспортувати.

Пригоди у космосі

Крім місяцехода та фігурок-астронавтів, тут Ви (або Ваші космонавти) виявите досить великий метеорит. Використовуючи сканер та пилку, метеорит можна буде оглянути і навіть відкрити, щоб подивитися які таємниці ховаються всередині. Ну і за традицією, після виявлення космічного тіла Ви зможете поставити біля нього свій прапор.

Зберіть модель космічного транспортного засобу в наборі LEGO “Місяцехід” та надішліть фігурок із міста на пошуки метеоритів. Благо, невагомість Вам не завадить.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 кві, 2022
    Мы с дочерью построили этот набор, и он не только отлично подходит для игр, но и дает возможность обсудить планеты, космонавтов и другие аспекты космоса. Набор был довольно простым в сборке, а луноход великолепен благодаря своим разнонаправленным колесам. Они позволяют транспортному средству двигаться во всех направлениях, что, как я заметил, приносит больше игрового времени. Различные открывающиеся люки позволяют расширить набор, о чем мы уже думаем.
    Достоинства:
    - быстрая сборка; - колеса едут во всех направлениях; - собирается 1 раз, играется несколько дней.
    Недостатки:
    - никаких сложных или сверхестественных функций.
  • 5.0

    17 кві, 2022
    Мій відгук полягає у тому, що це весела конструкція і чудово підходить для дітей. На коробці зазначено, що набір натхненний місячним марсоходом Artemis NASA. Коробка містить три пронумеровані пакети, один буклет з інструкціями на 96 сторінок і невеликий аркуш наклейок. Всього в набір також входять три мініфігурки. Збірка також дозволила мені з сином поговорити про космос і Місяць. Загалом, я доволі вражений цим набором.
    Достоинства:
    Колеса повертаються у різні боки. Добра конструкція. 2 види мініфігурок. На додаток - метеорит.
    Недостатки:
    2 фігурки космонавтів (чоловік та жінка) мають ідентичні принти.

Рекомендуємо подивитися ці товари