>
Під замовлення
10999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

861 шт.
11 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
6+
0 шт.
3.5

Опис

Лікарня в ЛЕГО-Сіті працює цілодобово! Досвідчені медики з набору ЛЕГО 60204 готові прийняти на лікування будь-якого потерпілого або хворого. У їх розпорядженні - триповерховий медичний комплекс з красивим фасадом і гелікоптерним майданчиком. Усередині клініки LEGO 60204 ми знайдемо апарат для рентгена, кабінети лікарів, процедурні кабінети, палату для хворих, реєстраційну стійку, крісло-каталку та інше спеціальне обладнання. У комплекті є медичний гелікоптер для екстреної доставки хворих і машина «Швидкої допомоги». У наборі 12 мініфігурок (з них 6 лікарів) і помаранчевий сепаратор деталей.

  • 3.0

    7 жов, 2020
    Xто мне сразу же бросилось в глаза, так это отсутствие лифта в больнице или вообще чего угодно, связывающего этажи (хотя бы лестницы). Вроде мелкая деталь, а существенная.
    Достоинства:
    Хорошая детализация
    Недостатки:
    Размер здания мелкий. У меня есть полицейский участок и он гораздо лучше в этом и многих других планах. Он гораздо проще устроен для игры. Да и больничный вертолет исполнен хуже, чем полицейский. Ожидания и реальность у меня не совпали, ведь набор не из серии lego junior
  • 4.0

    1 сер, 2019
    Набор хороший, ничего лишнего. Мы всегда покупаем серию Френдс, но в этот раз дочка захотела именно такую больничку. Здание модульное и очень миленькое, внутри множество игровых элементов. Ооочень много фигурок, это прям неоспоримый плюс. Машинка и вертолёт скорой помощи тоже хорошие, без особо сложного функционала. Из минусов: маленький гараж для машинки, высокая цена.

Рекомендуємо подивитися ці товари