>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

41 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Скарби затонулих кораблів ЛЕГО
Діти можуть зануритися у творчу гру з цим підводним іграшковим набором підводного човна LEGO Дослідження океану (60263). Тут є підводний човен з бульбашковою кабіною і рухливими дошками, піратську скриню з дорогоцінними каменями та класна фігура акули-молота. У цьому будівельному наборі є все, що потрібно дітям для творчих підводних пригод. Цей ігровий набір для дітей старше 4 років включає просте друковане керівництво по будівництву і спеціальний елемент підводні скарби, тому діти можуть пишатися створенням своїх власних іграшок LEGO. За допомогою безкоштовного додатка LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів діти отримують Instructions PLUS - інтерактивне керівництво по будівництву з інструментами збільшення і повороту, які дійсно перетворюють LEGO в дитячу гру.

Особливості:

Має іграшкову підводний човен з кабіною і робочими руками, а також морське дно з піратським скринею зі скарбами та елементами дорогоцінних каменів.
Включає міні фігурки пілота LEGO і фігуру сірої акули-молота з відкритими щелепами, яка оточує корал і скриня зі скарбами дорогоцінними каменями.
Нехай діти вчаться будувати за допомогою наборів, які містити спеціальна цегла для початківців і великі цеглини, які легкі для маленьких рук молодих будівельників.
Познайомте дітей зі світом морських досліджень за допомогою цього класного ігрового комплексу досліджень Океану. LEGO пишається тим, що підтримує роботу національного дослідження Миру.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

 
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Бросаю в ванну ребенку эту субмарину и никаких криков при купании, может просидеть там часами. Детям важно все доносить в игровой форме, с лего это делать очень просто. Спасибо за такой классный мини-набор.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Хороший набор к дополнению , интересный и просто, лего молодцы в этом плане , так же спасибо ребятам что порекомендовали конструктор, доставка и сервис на высшем уровне.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    У нас масса наборов лего. Захотелось чего-то необычного, дети выбрали набор с субмариной. Качество не вызывает вопросов. Купаются вместе с набором. Каждый раз с восторгом отыскивают сундук с кладом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари