>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

89 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

День за днем ​​двірник прибирає на вашій вулиці, проте славиться він і тим, що завдяки своїй роботі знає найпривітніших дітей.

Опис

Сміття стає все більше, а його потрібно регулярно прибирати. Робота двірника вимагає уважності. Двірник повинен зібрати гору сміттю за день. Однак він завжди дбайливо ставиться до речей, які іноді люди залишають на вулиці по своїй неуважності.

Не так давно були створені спеціальні станції по сортуванню сміття. Таким чином, люди всієї планети можуть допомогти прибиральникам зробити вулиці, де малюки грають з батьками або друзями, набагато чистіше. Робота прибиральника - дивна пригода, якщо діти та дорослі вітають двірника і бажають йому доброго і продуктивного дня, цінують його працю. Часто прибиральники мають і спеціальні збиральні машини, тому вони можуть очистити велику територію за короткий час.

Що в коробці

Набір LEGO 60249 Двірник відноситься до новинок 2020 року, разом з багатьма дивними наборами, які можна знайти в магазині ЛЕГО. У наборі є мініфігурка двірника. Фігурка банана використовується в якості ілюстрації сміття, який може валяться на дорозі. Найчастіше це не весь банан, а тільки його залишки. Крім сміттєприбиральної машини, є і спеціальні інструменти для прибирання сміття в ручному режимі. Входить в набір і невеликого розміру сміттєвий бак.

Офіційний дилер ЛЕГО в Україні представляє широкий асортимент наборів конструкторів, які зможуть зацікавити будь-яку дитину. Однак зверніть увагу, що тематичні набори конструкторів призначені для дітей старше 5 років.

Як грати

Конструктор ЛЕГО 60249 Двірник складається з безлічі деталей, пов'язаних з прибиранням, тому навіть, здавалося б, рутинна справа можна наповнити подіями. Мініатюрний набір складається з невеликої кількості деталей, які за короткий час дозволяють зібрати сміттєзбиральну машину.

На ній можна кататися по місту. Поєднуючи різні набори оригінальних конструкторів ЛЕГО між собою, ви можете створити навіть власне чарівне місто. Чи будете ви поліцейським, пожежним або принцесою, конструктор ЛЕГО 60249 Двірник знадобитися в будь-якому випадку.

Чому корисно дитині

Тематичні набори, які з'явилися в магазинах LEGO тільки у 2020 році, спрямовані на те, щоб навчити дитину досліджувати цікаву для них тему. Оскільки багато дітей зацікавилися сортуванням сміття, цей набір тільки підігріє інтерес до цієї теми. Досліджуючи нові горизонти, дитина покращує і свою пам'ять, розвиває мову і логічне мислення.

 

  • 5.0

    20 січ, 2020
    Хочу висловити подяку за набір LEGO City Машина для чищення вулиц. Хотілося б, щоб було більше наборів із спеціальною та будівничою технікою.Щіточки м'які, тому Ваша дитина не зашкодить собі. Також є міні-фігурка. Завдяки такому набору леггко привчити малюка до порядку, почати можна із своєї кімнати. Ми вирішили зібрати всі набору із такою технікою та побудувати великий гараж.
    • 4.0

      5 жов, 2020
      Думаю, такие наборы скоро появятся. Когда в городских празднованиях устраивают парад техники, детвору не отогнать. Думаю, и лего скоро выпустит новую линию наборов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари