>
Під замовлення
329 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Спрацювала сирена пожежної тривоги, тому швидше вирушайте в дорогу - хтось розпалив вогонь у лісі одночасно в декількох місцях.

Опис

Лісова пожежа важко контролювати, тому потрібно мати спеціальний автомобіль для швидкого переміщення по території загоряння. Пожежний автомобіль оснащений необхідними інструментами для проведення пожежно-рятувальних робіт. Пожежний не тільки гасить вогонь і рятує ліс, а й тварин і птахів, які опинилися в полоні вогню. Крім спеціального одягу, пожежний має і засоби для захисту органів дихання - спеціальні маски, а також рукавички, каску, чоботи, ліхтарики.

Що в коробці

У набір конструктора LEGO 60247 Лісова пожежа входить 84 деталі, які допоможуть швидко повторити модель, намальовану на коробці. Він є новинкою 2020 року. У магазині ЛЕГО можна знайти й інші тематичні набори, які можна поєднувати між собою, щоб зробити гру більш захоплюючою. Підбирайте їх по інтересах вашої дитини. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні займається постачанням поліцейських наборів. Усередині коробки можна знайти мініфігурки пожежного та фігурку сови.

Як грати

У ЛЕГО 60247 Лісова пожежа дитина разом з дорослими може вивчити найбільш очевидні причини пожежі під час складаючи фігурки лісу і підбору місця загоряння. Для цього достатньо закріпити фігурку вогню на фігурці лісу. Далі, можна взяти на себе управління пожежною машиною. Управляє пожежним транспортним засобом справжнісінький пожежний, модель якого намагалися повторити розробники ЛЕГО. До того ж, є невелика сова, яка є постійною мешканкою лісу. Тому важливо, щоб пожежний приїхав на місце пожежі дуже швидко. Пожежний не тільки гасить вогонь, але і врятує живих істот. Для рольової гри можна використовувати та інші надихаючі історії.

Чому корисно дитині

ЛЕГО надихає дітей набагато глибше дослідити ті теми, які їм так цікаві. За допомогою набору оригінального конструктора LEGO 60247 Лісова пожежа дитина починає ставити питання, або ж разом з дорослими або навіть пожежними швидко знаходить відповіді.

До того ж, конструктори ЛЕГО покращують пам'ять, позитивно впливають на мовні функції дитини. Малюк пояснює свої дії, ділиться переживаннями з друзями або дорослими. Крім логічного мислення, розвивається просторове та абстрактне мислення. У більш складних варіантах складання моделей конструкторів можуть знадобитися і математичні знання.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари