>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

816 шт.
12 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Якщо хтось у місті себе раптом погано почуває або потребує госпіталізації, всі відправляються до лікарні, представленої в наборі LEGO “Лікарня”. Тут миттю всіх поставлять на ноги.

Декілька слів про набір

Набір LEGO 60330 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 7 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показано саму лікарню, а на зворотному - вона ж усередині та деякі деталі набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 816 деталей, 12 мініфігурок та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії). У готовому вигляді розмір збірки досягне 24 сантиметрів заввишки, 28 завширшки і 25 завдовжки.

Лікарі та пацієнти лікарні

Як і належить одній з головних лікарень міста, тут завжди багато народу. І це стосується як лікарів, так і пацієнтів. Деякі з них особливо цікаві, адже Ви могли бачити їх у мультсеріалі. Решта ж – мешканці міста. Тут є:

  • 6 працівників лікарні, серед яких: лікарі, прибиральниця, санітари та медсестра;
  • пацієнти лікарні різного віку та з різними скаргами, серед яких: каскадер Уоллоп на своєму мотоциклі, клоун, бабуся, хлопчик, дівчина з новонародженим малюком та хлопець;
  • тварини в обличчі помаранчевої білочки.

Кожен персонаж з набору LEGO “Лікарня” має свої турботи та проблеми, проте весь медперсонал все одно зосереджений на тому, щоб швидше допомогти людям. Декому з них може навіть знадобиться крісло-каталка або ноші, так що все серйозно.

Двоповерхова лікарня

Лікарня у наборі LEGO 60330 виглядає дуже сучасно. В основному за рахунок того, що зроблена на відкритий манер – практично скрізь вікна. Загалом у лікарні 2 поверхи, плюс вихід на дах, де є майданчик для вертольота та пацієнти можуть подихати повітрям. А вже скільки тут кабінетів та можливостей для лікування хворих:

  • реєстратура – ​​перше місце, куди потрапляють пацієнти. Тут є комп'ютер, кулер, рослини та стільці для очікування;
  • кабінет МРТ, де є апарат для "сканування мініфігурок" та комп'ютер куди потрапляє інформація;
  • пологове відділення, де на світ з'являються нові маленькі жителі міста. Є кювет для новонароджених, ліжко для мами та пляшечка;
  • ігрова кімната для дітей з малюнками, ведмедиком на стіні та ігровими кубиками. Саме над цією кімнатою і поселилась маленька білочка;
  • туалет з усім необхідним.

Більше того, всі кабінети наповнені різноманітними медичними аксесуарами, такими як бинти та шприци.

На машині, або на гелікоптері

Ця лікарня має відразу два види транспорту, щоб швидко доставляти хворих або виїжджати на виклики. Для термінових викликів – вертоліт, для трохи менш невідкладних – машина швидкої допомоги.

  • гелікоптер. Має однозначний плюс, тому що не має стояти в пробках, проте потрібно замислитись про те, де приземлиться. Він виконаний у кольорах лікарні і має скло, що піднімається, для посадки пілота;
  • машина швидкої допомоги. Залежить від трафіку у місті, проте простіше припаркувати та можна перевозити хворих. Також пофарбована у кольори лікарні. Усередині можна знайти ноші.

Приймайте рішення самостійно, на чому вирушить на виклик, щоб максимально швидко допомогти нужденним.

Тим людям, яким подобається допомагати людям і вони хотіли б працювати (або вже працюють) у лікарні точно сподобається набір LEGO “Лікарня”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    24 січ, 2022
    Больница небольшая, но имеет много палат и по размеру отлично вписывается в лего-город сына. Выглядит стильно, в духе современных зданий с огромными окнами. Сочетание красного и белого сразу наводит на мысль о больнице. Фигурок для набора может и многовато, но так лучше, чем когда комнаты вообще пустые. Все хорошо, но я считаю недостатком то, что на вертолете нельзя перевозить больных. Представьте, сколько бы это добавило возможностей.
    Достоинства:
    3 фигурки из мульт-сериала, сын как раз его смотрит, поэтому обрадовался. Здание может быть угловым. Серая гладкая плита перед входом. Много медицинских приспособлений.
    Недостатки:
    Вроде и хорошо, что добавлен вертолет, но почему было не сделать его большим, чтобы поместился пациент.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Мои первоначальные мысли об этом наборе заключались в том, что в нем не хватает деталей и функций по сравнению с больницей 60204 2018 года (одной из лучших вообще). Я скептически относился даже к процессу строительства, но после его завершения я понял, что набору есть что предложить. Дизайн машины скорой помощи фантастический и оригинальный, внешняя отделка хороша, интерьер более интересный (зона ожидания на первом этаже лучше). Наиболее заметным недостатком этого набора и других 2022 года является отсутствие модульности. Секции не могут быть легко разъединены, чтобы обеспечить легкий доступ в некоторые внутренние помещения. Это наиболее заметно в операционной/родовой палате.
    Достоинства:
    Достойный приемник больницы 2018 года, за что 5 кубиков из 5. Много фигурок, хороший интерьер и экстерьер, больница скорой помощи, желтые акценты.
    Недостатки:
    В некоторые палаты сложно добраться. Больница не модульная.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Зазвичай я не прихильник Lego City, оскільки він здебільшого орієнтований на молодшу аудиторію. Однак, коли цей набір з’явився, він одразу впав мені в очі. Звичайно, ціна трохи завищена, але нові цікаві деталі/принти з лишком компенсують це. Дещо з такого включає нову закрутку для волосся, афро клоуна в жовтому кольорі та використання нового яскравого жовтого кольору. До того ж, набір дає багато фігурок, які можна застосувати майже будь-де.
    Достоинства:
    Яскраво-жовті деталі машини та вертольота. Багато "скляних" деталей. Фігурка Уоллопа (до цього бачив тільки в каскадерському наборі).
    Недостатки:
    Хоча кімнат 5, більшість з них прям дууже маленькі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари