>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

101 шт.
1 шт.
15.7 × 4.6 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Цип-цип-цип…Насолоджуйтеся розміреним життям фермера та господаря милих курочок, розсікаючи простори на квадроциклі та доглядаючи пташок у наборі LEGO “Курник”. Доповніть їм вже існуючу ферму або закладіть початок для нової, щоб мешканці міста могли насолоджуватися екологічно чистими продуктами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60344 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 101 якісну деталь, барвисту інструкцію та призначений від 5 років. Тематика набору – ферма.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Мініфігурка фермерки

Єдина і від того ще важливіша мініфігурка в даному наборі - це дівчина-фермер. У неї коричневе волосся, забране нагору і ледь помітне ластовиння. Традиційно для підсерії LEGO City Farm дівчина в салатовому комбінезоні. Попереду на ньому логотип сонця та трави. Під низом щось на зразок білої сорочки. Для їзди на квадроциклі у неї передбачений яскраво-червоний захисний шолом із прозорим склом.

Окремо варто згадати те, що вона має два вирази обличчя. Перше – просто посмішка. Друге – спокійне чи, можливо, сонне обличчя. Другий варіант може Вам здатися очевиднішим, оскільки всі знають, що фермери змушені рано вставати і втомлюються після цілого дня роботи.

Життя на фермі

Набір LEGO 60344 відноситься до невеликих, але і тут знайдуться цікаві деталі та кілька годин цікавої гри. Умовно, його можна розділити на 2 частини: курник та квадроцикл.

Курники - це не новинка в наборах LEGO, проте цей більшого розміру, в порівнянні з більшістю інших. Він досить простий, що характерно для підтеми і складається з світлого сідала, білих колон, вікон, що відкриваються і червоного даху з флюгером-стрілою. Внизу трішки трави та квіточки. І звичайно ж, куди без мешканок цього курника - двох курочок у новому, темно-помаранчевому кольорі. Дістатися до них можна або вже через вже згадане вікно, або знявши дах (що простіше). Якщо подивитися на конструкцію курника ззаду, то можна побачити висувний контейнер, з якого можна витягти яйця.

Супроводжує курник салатовий з блакитним квадроцикл, який призначений для перевезення яєць. Масивні чорні колеса забезпечують хорошу прохідність будь-якими ділянками. На ньому є місце для 1 фігурки (але потрібно надіти шолом), а ззаду можна розмістити великий коричневий ящик з яйцями. Цікавим моментом квадроцикла залишається кермо: нахил автомобіля в будь-який бік змушує осі рухатися, керуючи моделлю вправо і вліво. Цей механізм досить ефективний і абсолютно не позначається на зовнішньому вигляді квадроцикла, який виглядає чудово.

Подбайте про милих курочок, за допомогою спеціального механізму збираючи яйця і доставляючи їх у потрібне місце на квадроциклі в наборі LEGO "Курник".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари