>
Під замовлення
9437 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

586 шт.
5 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Далеко за околицею LEGO-міста розкинувся великий космодром, призначений для запуску шатлів і ракет. Зараз, наприклад, гігантська платформа-навантажувач виводить на стартову позицію шаттл на ракеті-носії. Шаттл оснащений двома турбінами, житловим відсіком, кабіною пілота, що рухаються закрилками крил. Крім літального апарату і його багатоколісного навантажувача, в набір входить радар стеження, машина космодромного обслуговування, інформаційне табло запуску і 5 мініфігурок - начальниця космодрому, 2 астронавта і 2 робочих.

  • 4.0

    9 жов, 2020
    Купила только потому, что ребенок очень увлекается космосом в своем возрасте и я лишь за поддержать все его начинания и интересы. Плюс хотела вознаградить за хорошие успехи в школе. Простор для игры огромный, но мало мини-человечков, как мне кажется. 2 космонавта, 2 строителя и ученый. Хорошо хоть были другие наборы и сын добавил в космическую команду новых людей. Космическая станция по своему хороша, но недостаточно удовлетворяет как минимум меня, как человека взрослого. Сын-то понятно рад.
    Достоинства:
    Все продумано и детализировано.
    Недостатки:
    Пусть я и понимаю отличие в цене между этим набором и более дешевым на те же 1200 мелких деталей, но все равно неприлично. Могли бы в Лего и сделать скидку для таких стран как наша, где зарплаты другие
  • 5.0

    10 січ, 2020
    Моїй дитині 4 роки, тому збирали з татом. Гра складається з трьох великих частин і декількох дрібних. Великі з них - це ракета, ліфт і пульт управління. Ракету можна запускати самостійно, можна з космонавтом, а можна з супутником. Дуже зацікавив діючий ліфт - механізм рухається вгору і вниз. Дитині дуже цікаво збирати було, стільки емоцій при цьому було, а тепер кожен день запускає ракету і літає з нею по всій квартирі. Хочу, відзначити відразу, дитина забула про всіх інших іграх, в тому числі і планшеті. Тепер цей космодром займає половина залу, прибирати не можна на прохання сина.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари