>
Уточнити наявність у постачальника
5699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 010 шт.
7 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Вперед та до зірок! Приєднуйтесь до команди відважних космонавтів у наборі LEGO "Космодром". Натхненні однією з майбутніх місій НАТО, побудуйте величезну ракету і вирушайте борознити далекі галактики разом зі сміливими фігурками LEGO-міста.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60351 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO City. Він містить 1010 якісних деталей, роздільник деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Набір, натхненний НАСА

На передній та задній стороні коробки Ви можете побачити табличку, що цей набір був натхненний одним із проектів НАСА – Artemis mission. Якщо коротко, то це проект, який передбачає політ астронавтів навколо Місяця та повернення додому у 2024 році. Якщо все пройде добре, то в 2025-2026 очікується висадка космонавтів на Місяці за допомогою корабля SpaceX Starship. І як Ви вже могли зрозуміти, мешканці LEGO-міста також вирішили взяти участь у цій місії.

Фігурки-космонавти

Для такої грандіозної події як політ на Місяць одного космонавта точно не вистачить. Саме тому в наборі LEGO "Космодром" Ви знайдете відразу 7 деталізованих міні-фігурок, серед яких: винахідники, ремонтники та астронавти. Фігурки мають різноманітні принти та костюми. До того ж, багато хто з них має не тільки власні аксесуари (кухлі, молотки, гайкові ключі, шоломи), але й інші цікаві зборки:

  • планетохід із лазером;
  • збірний макет ракети;
  • дрон;
  • метеорит, що відкривається;
  • службову машину на 1 фігурку.

Асистувати Вам і фігуркам у цій непростій справі з освоєння космосу також буде жовто-блакитний папужка.

Три, два, один ... пуск!

Для здійснення грандіозного запуску в наборі LEGO 60351 є все необхідне:

  • стартова вежа з ліфтом для підняття космонавтів на борт. Також поряд можна закріпити ракету;
  • оглядовий купол (обсерваторія);
  • центр управління запуском із двома комп'ютерами;
  • ракета, яка вміщає 2 астронавтів і планетохід. У висоту вона досягне понад 42 сантиметри.

За рахунок модульності збірок, з ними можна як грати окремо, так і з'єднати так, як буде завгодно.

Безліч тематичних деталей та збірок дозволять як дитині, так і дорослому відчути себе космонавтом, налаштувавши все необхідне та здійснивши запуск ракети. Підніміть астронавта на спеціальному ліфті, пройдіть посадковим трапом і вирушайте. Після, Ви зможете відкрити таємницю, чи є життя на інших планетах.

Зберіть власну ракету та додаткові збірки, натхненні місією НАСА Artemis mission у наборі LEGO “Космодром” і вирушайте до зірок.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 кві, 2022
    Мы с сыном правда кайфанули от сборки этого ракетно-пускового центра. Здесь довольно много фигурок различных космонавтов, помощников и ученых (аж 7!). То, что набор основан на программе НАСА подстегнуло к тому, чтобы прочитать что же это за миссия. И кстати, первая полетит женщина, а уже потом мужчина. Поэтому во время игры мы также сначала отправили фигурку девушки. И вообще, в наборе есть все для игры: стартовая башня, обсерватория, центр управления и сама ракета.
    Достоинства:
    Набор сделан по реальной миссия НАСА. Есть 7 фигурок, 2 из которых - из мультсериала. Все довольно четко сделано.
    Недостатки:
    Не ясно, зачем этот дрон.
  • 5.0

    15 кві, 2022
    В нашем доме мы собираем лего так же, как другие собирают пазлы. Для нас с мужем эта сборка вызвала прямо-таки ностальгию. Несколько раз в процессе сборки мы оба вспоминали, как проходили аналогичный процесс, когда собирали шаттл/ракету, когда были моложе. Инструкции были четкими и краткими, но я все же умудрилась пропустить шаг и пришлось переделывать. Сборка была веселой, быстрой и полной воспоминаний. Подойдет любому, кто хоть немного любит космос.
    Достоинства:
    Интересные, разнообразные детали. Довольно детальная сборка самой ракеты. Хорошо отобранные дополнительные сборки.
    Недостатки:
    Хотелось бы большого соединения между сборками.

Рекомендуємо подивитися ці товари