>
Під замовлення
379 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

62 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Режисер шукає каскадерів для знімання свого першого пригодницького фільму. Каскадери замінюють акторів кіно під час виконання небезпечних трюків. Поспішайте на тренування - залишилося два дні до кастингу каскадерів.

Опис

Біля вашого будинку встановили рамп для трюків. Охочих спробувати нову установку чимало. Використовуйте мотоцикл або квадроцикл для виконання складних трюків. Виконання трюків на мотоциклі називають стантрайдинг. Мототрюки можна робити в положенні сидячи або навіть лежачи. Вибирайте найбільш зручне положення - і вирушайте в височінь. Однак стантрайдинг вважається дуже ризикованим видом спорту.

Траса для гонок на квадроциклах відрізняється наявністю безлічі різноманітних трамплінів. У наборі LEGO 60255 Трюкова команда представлений тільки один вид трампліну. Це тренувальний варіант, який підійде як для новачків, так і досвідчених гонщиків, знайомих зі світом ЛЕГО.

Що в коробці

У коробці LEGO 60255 Трюкова команда ви знайдете 62 деталі, які допоможуть вам скласти два транспортних засоби - мотоцикл і квадроцикл. У наборі є ще дві мініфігурки у вигляді гонщиків. Один з них готовий осідлати мотоцикл, тоді як інший - квадроцикл. Для спорудження трюкового рампа багато часу і фантазії не буде потрібно. Використовуйте малюнок на коробці ЛЕГО, щоб скласти потрібну тренувальну площадку для юних каскадерів.

У магазині ЛЕГО представлений широкий асортимент наборів конструкторів LEGO, які розрізняються складністю самої конструкції і тематикою. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні поставляє новинки 2020 року, серед яких виявився і набір LEGO 60255 Трюкова команда, за доступними цінами.

Як грати

Для початку, вибирайте для виконання трюків мотоцикл або квадроцикл, щоб за короткий час відшліфувати свої каскадерські навички і потрапити в команду пригодницького фільму. Збирайте команду каскадерів і разом з друзями організуйте справжні змагання з виконання трюків.

Однак в якості рольової гри можна вибирати не тільки гонки, змагання за якістю виконання певних трюків, але і створення тренувального табору для новачків-каскадерів. Вибирайте цікаві сюжети для ігор з оригінальними конструкторами ЛЕГО, щоб проведення часу з друзями зробити ще цікавіше і цікавіше.

Чому корисно дитині

Конструктори ЛЕГО можна вважати як частиною терапії тому, що в процесі гри дитина розвиває просторову, логічне і творче мислення. До того ж, малюк вчиться приймати рішення самостійно в ігровій формі.

  • 5.0

    7 вер, 2020
    Той набір, який я купила, коли молодший став дуже просити лєго-мотоцикл. Бо забагато мотоциклів не буває)) Плюс простенька машинка як трирічка зібрав майже без допомоги, трамплін і полум'я, що неодноразово використовувались у різноманітних моделях потім.
    Достоинства:
    мотоцикл))
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Вы прави, много мотоциклов не бывает. у нас коллекция лего мотоциклов. Хорошо, что практически в каждом наборе лего есть минифигурки, наездников хватает.

Рекомендуємо подивитися ці товари