>
Уточнити наявність у постачальника
719 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

148 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Екскаватор - незамінний у Лего-Сіті транспорт, адже у місті постійно щось будується, а автомобіль допомагає перевозити важкі предмети або рити ями. Зберіть його самостійно в наборі LEGO “Екскаватор” та застосуйте можливості для розчищення місця та встановлення лав.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60385 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 148 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тематика набору – транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Фігурки-будівельники

Щоб вдвічі швидше розчищати територію та встановлювати предмети, до набору ЛЕГО 60385 додано 2 мініфігурки будівельників:

  • дівчина. Основне її заняття - керування екскаватором, проте, якщо потрібно, вона може взяти в руки і щітку. На мініфігурці принти помаранчевої робочої куртки, а також сірі штани та рукавички. Ззаду є каптур і заткнута за пояс рація. На голові червона каска з-під якої видніється довге волосся. Обличчя одностороннє і на ньому, окрім посмішки, надруковано захисні окуляри;
  • хлопець. Другий робітник переважно допомагає, розбираючи завали за допомогою лопати та щітки, проте також може сісти за кермо. Він одягнений у таку ж помаранчеву куртку та сірі рукавички, проте штани має синього кольору. На голові червона захисна маска, щоб часом нічого не випало з ковша екскаватора на голову. На односторонньому обличчі задирлива усмішка, а також невелике садно.

Встановлення нової лави

Складання даного набору можна умовно розділити на 3 частини: стара лава, нові сидіння та екскаватор. Деталі для їх складання розділені на 2 пакетики, а кроки складання зібрані в 1 інструкції. Насамперед потрібно приступити до екскаватора і зібрати його, починаючи з центрального ядра. Потім встановлюються зовнішні деталі, кабіна на 1 мініфігурку та величезні колеса. Далі збираються змінні пристрої для автомобіля і 2 версії лавочки.

Гра з набором відбувається в такий спосіб. Спочатку, за допомогою встановленого позаду екскаватора відбійного молотка, валиться стара лавочка. Потім, за допомогою лопати та щітки, деталі вантажаться на ківш і відвозяться в інше місце. Наступний крок – встановити на екскаватор вила та поставити на них нові сидіння. Залишається встановити їх на лужок з травою і радіти з виконаної роботи. Тепер мешканці міста сидітимуть не на старій, порослій травою лавці, а на сучасних сидіннях. Над ними встановлені сонячні панелі і під час очікування можна навіть зарядити мобільний телефон.

Порадуйте мешканців Лего-Сіті встановленням нових сидінь у наборі ЛЕГО “Екскаватор”, щоб вони могли комфортно чекати один одного та заряджати телефон від сонця.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2023
    Нещодавно я отримала замовлений набір LEGO - Будівельний екскаватор, і повинна сказати, що мій дев'ятирічний син був дуже вражений. Загалом він дуже гарний на вигляд і функціональний ( колеса обертаються, ківш та відбійний молоток можна крутити та опускати, а також ківш можна змінити на граблі). Моєму синові дуже сподобалося його збирання, та особливо мініфігурки. Ще одним плюсом є відсортовані деталі у різних пакетиках та проста інструкція, з якою не виникло проблем.
    Достоинства:
    Зрозуміла інструкція, велика конструкція, та чудова функціональність. Присутня історія з заміною старої лави
    Недостатки:
    Багато маленьких деталей, котрі легко загубити. Саме тому потрібно слідувати віковим обмеженням. У фігурок ідентичні костюми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари