>
Уточнити наявність у постачальника
949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

126 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

Сідайте за кермо будівельного бульдозера LEGO, щоб успішно завершити зведення нового житлового комплексу для тисячі дітей.

Опис

Будівельній бригаді потрібно ваша допомога в підготовці території для будівництва нової будівлі. Для початку слід внести старі будинки за допомогою крана з кулею-молотом. Сідайте за кермо управління, щоб розгойдати кулю-молот в потрібному напрямку. Кран має окрему систему управління. До того ж, він знаходиться в фіксованому положенні та не переміщається під час пересування молота. Після того як залишки будівель зруйновані, потрібно зібрати сміття, щоб очистити територію. Для цього знадобитися бульдозер, який чекав в сторонці своєї черги.

За допомогою величезного бульдозера з глибоким ковшем належить виконати величезну роботу - зібрати всі цеглини, які можуть стати перешкодою на вашій дорозі. Перед початком очисних робіт не забудьте захистити територію робіт від перехожих. Для цього використовуйте помаранчеві фішки, які є в наборі LEGO 60252 Будівельний бульдозер.

Що в коробці

У коробці ви знайдете 126 оригінальних деталей, які входять в набір конструктора ЛЕГО 60252 Будівельний бульдозер. Призначений конструктор для дітей старше 4 років. Реліз моделі конструктора Будівельний бульдозер відбувся у 2020 році. У магазині ЛЕГО можна знайти ще десятку новинок, які розкривають теми, пов'язані з поліцейськими, пожежниками, будівельниками. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні поставляє набори, які зацікавлять багатьох малюків не тільки тематикою. Розрізняються вони та комплектацією. У наборі Будівельний бульдозер має дві мініфігурки - робочого і водія бульдозера.

Як грати

Досвід рольових ігор залежить не тільки від фантазії дитини, а й залучення дорослого в процес гри. Дорослі можуть підкидати нові сюжети рольових ігор, щоб зробити гру з конструктором ЛЕГО дійсно цікавою. Слід починати з розподілу мініфігурок між різними учасниками ігрового процесу. Поєднуючи між собою різні моделі конструкторів, можна вдосконалювати не тільки транспортні засоби, а й підключати до роботи інших фахівців - поліцейських, пожежників і т.д.

Чому корисно дитині

Разом з конструкторами LEGO дитина вчиться розповідати історії, описувати знайомі й нові речі, які його оточують. Він удосконалює свою промову. В процесі гри дорослі можуть спостерігати, як розвивається творче і просторове мислення. Звичайно, для складання деталей дитина використовує і логічне мислення.

 

  • 3.0

    7 тра, 2021
    Це явно набір для дітей 4+. Оскільки більш дорослим він здастся дуже простим. Але я знаю, що маленьким дітям подобається будівельна техніка і те, що вона може їздити. А з допомогою батьків вони зможуть спочатку збудувати, а пізніше знести лего-будівлю. Отже, я пораджу набір, але тільки якщо ви придбаєте його для дітей.
    Достоинства:
    Бульдозер хоча і простий, але схожий на справжній. Маленьких деталей мінімально, тож діти зможуть безпечно з ним грати.
    Недостатки:
    Набір настільки примітивний, що страх. Навіть не уявляю його в лего-місті.
  • 5.0

    7 тра, 2021
    Это довольно хороший недорогой набор. У меня в городе не было бульдозера, поэтому я решил прикупить тут по акции. Сильно дорогой из техники мне не надо был, поэтому выбрал этот. Все ездит хорошо, строительные кирпичи выглядят круто, и мне нравится, что есть разрушающий шар. Единственное, что мне не нравится, это то, что маленькие шпильки в бетономешалке так легко выпадают. В любом случае, отличный набор для младших и старших.
    Достоинства:
    По цене супер, особенно по акции. Небольшой желтый бульдозер, который подойдет к любому городу.
    Недостатки:
    Не были замечены)

Рекомендуємо подивитися ці товари