>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
3 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
5+
0 шт.
4.0

Опис

Повітряні перегони ЛЕГО
Дайте волю уяві дітей з цим ігровим набором LEGO Повітряна гонитва (60260), в якому є крутий пропелер, 2 вертольоти та 2 перегонних пілонів. Хлопчики та дівчатка отримують задоволення від зльоту вертольотів і відчувають всілякі пригоди з 3 міні фігурки, включаючи Рівера, головного пілота серіалу LEGO City, а також пілотів вертольотів Хтрім і Вітараш. Відмінний будівельний набір для дітей
Ігровий набір LEGO повітряні перегони містити просте керівництво по збірці та Інструкції PLUS - частина безкоштовного додатка LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво по будівництву з функціями масштабування та обертання допомагає молодим будівельникам LEGO стати справжніми майстрами!
З іграшками LEGO діти отримують задоволення від створення і гри з реалістичними транспортними засобами, детальними аксесуарами і кумедними персонажами, які заохочують нескінченні, творчі рольові ігри.

Особливості:
Уразите уяву дітей у повітрі за допомогою цієї мультітранспортной повітряні перегони LEGO, що включає 2 летючого вертольота на шнурівці, 3 міні фігурки, включаючи персонажа Rivera з телешоу LEGO City Adventures і багато іншого.
Що в коробці? У набір LEGO Повітряні перегони та  2 іграшкових вертольота на шнурівці, літак-трюк, 2 перегонних пілона і 3 міні фігурки, в тому числі персонаж Рівер з серіалу LEGO City і пілоти LEGO Хтрім і Вітараш.
Діти можуть зняти вертольоти зі шнурком. У іграшкового літака і вертольотів також є вікна, що кабіни, так що ви можете розмістити в них 1 з 3 пілотів.
Цей ігровий набір LEGO Повітряна гонитва (60260) стане відмінним подарунком на день народження, свято чи іншу подію для дітей старше 5 років і хлопчиків і дівчаток, які люблять іграшкові транспортні засоби. Вам потрібні тільки базові будівельні навички.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 3.0

    5 жов, 2020
    Покупали LEGO City Авиагонки на подарок сыну. По начали набор показался весьма привлекательным и оригинальным, в виду вертолетов, которые могут летать. Но на деле оказалось, что летают они хаотично и запускать их надо с приличной высоты. Скорее всего напоминает какое-то падение, а не полет. Поэтому после первых сборок у ребенка интерес к игре с ними пропал и теперь игрушки просто пылятся на полке. На счет качества претензий нет, Лего как всегда в этом плане на высоте.
    Достоинства:
    Качество, понятная инструкция, есть летающие вертолеты 2 шт.
    Недостатки:
    На счет вертолетиков полное разочарование, потому что летают только вниз и не так долго как хотелось бы. Поэтому интерес у ребенка пропал быстро.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Очень креативный конструктор, визуально показался странным, но моим зашёл. играют до ночи. Ребята посоветовали несколько вариантов новинок, мы довольны , так же спасибо за быструю отправку в тот же день.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Да, менеджеры молодцы, всегда посоветуют, расскажут о наборах со скидкой, приятно с ними работать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари