>
Уточнити наявність у постачальника
11499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

733 шт.
7 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

В самому серці необмежений білосніжною Арктики розкинувся досить великий табір відважних полярників. Команда з семи мініфігурок - чотири дослідника, вчений, його асистент і пілот вертольота - відважно працюють кожен день, поповнюючи базу знань про природу, ресурсах і кліматі цього північного регіону планети. У наборі є житловий блок-лабораторія з рухомим конвеєром для добутих мінералів і відкривається стінкою-трапом, гігантський гусеничний всюдихід з буром для риття котлованів і взяття проб грунту, вертоліт з котушкою троса і сіткою для вантажів, снігохід і візок-упряж. Тваринна частина набору LEGO 60036 представлена великим білим ведмедем, якого регулярно підгодовують на полярній базі рибкою і чотири веселі лайки - пухнастий "мотор" упряжі. У наборі також є помаранчевий (явно під колір 80% деталей) роздільник деталей, який незамінний при масштабному будівництві.

  • 5.0

    11 сер, 2019
    зробила своєму синові хороший подарунок, і ось взяла цей набір. Збирав сам, хотіла йому допомогти, а він не дає, у підсумку вийшла велика база, яку можна відкрити та переглянути, що там усередині, всюдихід на гусеницях, снігохід, вертоліт, собача упряжка з чотирма лайками, сім чоловічків, білий ведмідь, риба... Синок все ніяк не награється, кожен день дістає іграшки, та й я рада, що від планшета змогла відірвати! Іноді навіть по своєму що-небудь збере, деталей то багато, то в вертольоті щось переробить, то до всюдихода чого-небудь додасть. Задоволення не дешеве, але я жодного разу не пошкодувала, прямо точно вгадала!
  • 5.0

    1 лис, 2018
    Достаточно необычный по тематике конструктор, такое видела только у Лего. Стоимость конечно, не маленькая, но много деталей. Сын вместе с друзьями играет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари