>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

185 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Пориньте у захоплюючий світ героїв, шахраїв і гоночних автомобілів з набором ЛЕГО Police Highway Arrest

Опис ЛЕГО Police Highway Arrest

Ця модель оснащена двома класними автомобілями, героєм LEGO City Герцогом Де Тейном і сумно відомої мініатюрою шахрая Віто. У сюжеті гри з ЛЕГО 60242 створюються умови для захоплюючих пригод в автомобільній гонитві! Чудовий подарунок для дітей, які люблять насичену рольову гру, і для шанувальників по-справжньому класної серії конструктора LEGO City.

Будівельний набір оснащений простим керівництвом по збірці й інструкціями PLUS - частиною безкоштовного додатка LEGO Life для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво по будівництву з функцією збільшення деталей і обертовими інструментами перегляду, швидко перетворює початківців любителів LEGO в майстрів! Ласкаво просимо в LEGO City!

особливості конструктора

Подаруйте дітям захоплюючу погоню з поліцейськими та автомобілями LEGO 60242, адже за допомогою цієї моделі, дитина надихається на самостійну гру. Конструктор розвиває дрібну моторику, пам'ять і логічне мислення дитини.

У наборі маса цікавих деталей, створених для захоплюючого автомобільного переслідування! це:

  • Герой LEGO City лейтенант герцог Де Тейн
  • шахрай Віто
  • крута іграшкова поліцейська машина
  • спортивна машина бандита Віто
  • вкрадений сейф
  • ящик з рибою

Діти можуть комбінувати персонажів і машини в цьому наборі з іншими оригінальними іграшковими наборами LEGO, щоб створити свої унікальні творіння для гри.

Ця захоплююча іграшка стане відмінним подарунком на будь-яке свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років, які люблять творчість і азарт. Для використання набору потрібні тільки самі базові будівельні навички.

У зібраному вигляді поліцейська машина Герцога має розміри 4 см у висоту, 12 см в довжину і 5 см в ширину, в той час як автомобіль Віто має висоту 3 см, 11 см в довжину і 5 см в ширину.

Нема потреби застосування батарейок. Ця класна іграшка працює на уяві дітей - так що гра може початися прямо зараз!

Купівля ЛЕГО 60242

Міські поліцейські набори оснащені багатофункціональними будівлями, класними транспортними засобами й кумедними персонажами, які стимулюють рольову гру. Наш магазин ЛЕГО пропонує до придбання оригінальні конструктори, за чесною ціною, контрольованої прямим дистриб'ютором LEGO в Україні.

Всі ігрові набори відповідають найвищим галузевим стандартам, завдяки чому деталі легко з'єднуються і не розриваються.

 

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Машинки сын просто обожает и LEGO City Арест на шоссе ему тоже понравился. Качество как всегда на высоте. Детали хорошего качества, крепко соединяются. Ребенок в свои 4,5 годика собрал конструктор самостоятельно и вот уже около недели постоянно с ним играется. По сложности простой. Теперь один из любимых наборов. Цена кстати невысокая. Можно объединить с этим набором гоночной машинке https://constructors.com.ua/lego-creator/oranzhevyy-gonochnyy-avtomobil-31089 и тогда можно играть 3 машинками - по тематики подходят хорошо.
    Достоинства:
    Не дорогой, хорошего качества все детали, инструкция на понятном для ребенка языке.
    Недостатки:
    Простой по сложности сборки, но не знаю, стоит ли считать это недостатком.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари