>
Під замовлення
1299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
22 × 8 × 15 cm
6+
0 шт.

Опис

Прокидайтеся вчасно і устигайте всюди зі стильними настільними годинниками. Бетвумен готова стояти на сторожі вашого часу і пунктуальності, завдяки вбудованому в її костюм годинником. Він має цифровий циферблат і вбудований будильник.
Фанатам фільмів про "Бетмена" точно сподобається така річ
Настільний годинник у вигляді збільшеної фігурки ЛЕГО - незвичайне і свіже рішення. Бетвумен у всеозброєнні: вона одягнена в свій супергеройський костюм синьо-жовтого кольору, нафарбувала губи і готова рятувати світ і будити безнадійних сонь. Малюк точно не відмовиться від такого будильника.
Крім того, завдяки рухливим рукам і ногам - Бетвумен - відмінна іграшка. Найвища якість ЛЕГО гарантує, що вона довго буде радувати дитину.
Купуйте оригінальні сертифіковані Годинники LEGO BATMAN Movie Настільний годинник "Бетвумен" (Артикул: 9009334) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Киеві, а й по всій Україні.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари