>
Під замовлення
1079 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
31.8 × 21.1 × 15.9 cm
5+
0 шт.

Опис

Щоб упорядкувати свою колекцію LEGO і скласти окремо важливі деталі рекомендуємо пріодбесті систему сортування Friends. У вас буде три відмінних яскравих боксу: блакитний салатовий і жовтий. У маленьких відсіках всередині боксу знайдеться місце для кожної детальки.
Більше не потрібно витрачати часу не пошуки необхідного елемента! За допомогою такої крутий системи сортування LEGO ви швидко зможете привчити дитину до порядку й акуратності, адже він зможе побачити своїми очима, що порядок полегшує життя і робить збірку улюбленого конструктора більш зручним процесом.
Так само така система стане в нагоді для сортування інших маленьких речей: намистин, камінців і т.д. Незамінна річ для колекціонера!
Ви можете купити оригінальну сертифіковану LEGO бокси Систему сортування Friends (Артикул: 40911702) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м.Київ, а й по всій Україні.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари