>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

27 шт.
2 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO DUPLO 10950 Town Farm Tractor & Animal Care дозволить малюкові стати справжнім фермером, придумуючи різні ігрові ситуації і знайомлячись з різним фермерським приладдям.


Що в коробці?

27 — саме стільки пластикових деталей необхідно, щоб відчути себе в ролі фермера. Деталі не бояться подряпин, деформації та інших неприємностей, більш того, вони мають збільшений розмір, тому малюк не зможе випадково проковтнути фермерські вила, наприклад.

З деталей збирається великий червоний трактор з візком, дерево і невеликий будиночок. На окрему увагу заслуговує величезна кількість різних аксесуарів:

  • вила,
  • щітка,
  • тюк сіна,
  • чан для води і т.п.

Вони зроблять гру набагато цікавішою і дозволять придумувати різні ситуації.

Крім того, в коробці можна знайти цікаві мініфігурки чоловічків і маленьких овечок. Малюк може доглядати за тваринами, кататися на тракторі або просто милуватися цікавими модельками. У будь-якому випадку він отримає море радості і яскравих емоцій.

У чому ж перевага конструктора?

Набір ЛЕГО дупло 10950 Сільськогосподарський трактор і догляд за тваринами не тільки розважає, а й розвиває дітей. Вже давно доведено дослідженнями, що під час гри у них розвивається логіка, покращується дрібна моторика рук, задіюється фантазія, а також тренується посидючість, концентрація і цілий ряд інших якостей. Крім того, якщо діти грають разом з друзями, то у них виробляються ще й правильні комунікативні якості, які так важливі в сучасному світі. Круто, чи не так?

Дитина може грати як в наодинці, так і разом з друзями. При цьому конструктор можна поєднувати з іншими наборами Duplo або використовувати його в якості окремого елемента для гри.

Щоб купити LEGO DUPLO 10950 Сільськогосподарський трактор і догляд за тваринами, досить просто оформити заявку на сайті або зателефонувати на гарячу лінію.

 

  • 5.0

    18 бер, 2021
    Я дуже люблю балувати своїх близнят племінників різними іграшками, які їх розвивають. Дуже люблю бачити їх щасливі очі від кожного мого подарунку, але найбільше вони обожнюють конструктори та трактори, тому цей набір став просто ідеальним подарунком їм, коли я приїхала із-за кордону і не бачила їх майже рік. Взагалі всі набори Лего це просто ідеальний подарунок на будь-яке свято і для будь-кого, будь-якого віку. Чесно кажучи, навіть для себе серед усієї продукції Lego я завжди можу підібрати щось, в що втягуюсь просто на години.
    Достоинства:
    Підходить як для хлопчиків, так і для дівчаток; яскраві та базпечні детальки та фігурки; розвиває логіку дітей.
    Недостатки:
    У наборі фігурок більше ніж самих деталей, хотілось би, щоб дітям було більше що складувати.
    • 31 бер, 2021
      Дуже гарно написано. Перепрошую, а скільки близнюкам років? Не з цікавості, просто хочу і своїм дітям придбати, але вагаюсь.
  • 5.0

    1 бер, 2021
    Мы выбирали между набором “уход за животными” и этим, то остановились на нем. Тут и цена лучше, и игр ребенок больше придумает. Звезда набора - ярко красный трактор, который понравится любому. Ездит хорошо, фигурка во внутрь помещается. Из животных - 2 милые овечки. Особо не понимаю зачем здесь дерево, но раз добавили, то пускай будет. Хотя я бы поменял на каких-то животных, тех же свинок. И ребенку было бы интереснее.
    Достоинства:
    Трактор суперовый, думаю что всем понравится. Есть 2 минифигурки: девушка и мужчина. Также 2 серые овечки.
    Недостатки:
    Как по мне, то дерево тут бессмысленно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари