>
Уточнити наявність у постачальника
359 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
19.1 × 7.1 × 14.1 cm
2+
0 шт.
3.7

Опис

Унікальний конструктор LEGO DUPLO 10949 Town Farm Animal Care — це ідеальний варіант, щоб поєднати приємне з корисним.

 

Приємна гра

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 11 деталей. Вони зроблені з високоякісного пластику і абсолютно безпечні. Більш того, деталі відрізняються збільшеним розміром, завдяки чому діти не можуть їх проковтнути.

Крім різних аксесуарів, набір містить в собі 4 фігурки різних тварин:

  • овечка;
  • свинка;
  • качка;
  • кішка.

Вони відрізняються глибокою деталізацією і неймовірною реалістичністю, що робить гру ще цікавішою. Діти можуть доглядати за ними або просто спостерігати, вивчаючи кожну деталь.

Крім того, набір ЛЕГО дупло 10949 Догляд за тваринами на фермі відмінно взаємодіє з іншими конструкторами серії Duplo. Всі деталі вирізняються хорошою міцністю, тому не бояться падінь, подряпин і інших неприємностей.
 

Корисний розвиток

Набір ідеально підходить дітям віком від 2-х років. Під час гри ваш малюк отримає море позитивних емоцій і радості, однак не варто забувати і про розвиток. Дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість, концентрація — це далеко не весь список якостей, які поліпшуються з кожною грою. Якщо малюк грає разом з друзями, то у нього ще й виробляються правильні комунікативні якості, які так важливі в сучасному світі. Непогано, так?

Конструктор буде ідеальним подарунком на Новий рік, день народження чи будь-яке інше свято. Це прекрасний варіант, щоб проявити свою турботу і любов.

Купити LEGO DUPLO 10949 Town Farm Animal Care можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши за на гарячу лінію. Ми вас вже чекаємо!

  • 4.0

    18 бер, 2021
    Купив на День народження своїй трьохрічній доньці, яка дуже любить тварин. І був задоволений, адже тільки Лего відволікає її від планшета та телевізора з мультиками. Подобається спостерігати за захопленною дитиною, яка займається чимось, що розвиває її та змушує мозок працювати. Ще більше обрадувало, що їй сподобалось і вона попросила докупити їй будиночки, щоб її новим друзям було де жити. Тому скоро планую купити їй доповнення до цього набору.
    Достоинства:
    фігурки та детальки не дрібні і не гострі тому цілком безпечні для дитини. Тварини прості та цілком зрозумілі для дитини.
    Недостатки:
    можна було б зробити самі детальки яскравіші та з більшою палітрою кольорів, щоб дитина крім того, що грається та розвиває логіку ще й вивчала кольори.
    • 31 бер, 2021
      Можу запропонувати як доповнення набір 10952, Там і хлів як будиночок для тварин та ще більше їх різноманіття.
  • 2.0

    1 бер, 2021
    Не особо понравился набор. Объясню почему. Он нацелен на кого? На детей. В моем понимании, набор ориентированный на детей должен быть ярким, чтобы ребенку хотелось с ним поиграть. А тут что? Серая утка, серая овечка, белый кот и телесная свинка. Нет, чтобы сделать ту же свинью ярко-розовой, кота черным или рыжим, утку желтой. В моем понимании, детские наборы должны быть такими.
    Достоинства:
    По дизайну животные классные, не похожи на обычные лего. Похожи на настоящих.
    Недостатки:
    Ребенку набор попросту неинтересен. Все животные серо-белые.
  • 5.0

    1 бер, 2021
    Неужели компания лего раньше не додумалась создать такой набор. Это же настолько просто и интересно детям. Купила сыну в первый же день, как набор появился на сайте (1.03.2021). Фигурки животных отлично сделаны, легко узнаваемы. Только кота могли бы сделать к примеру рыжим, чтоб выделялся. А то все получаются какими-то белыми. И амбар хотелось бы, чтобы был именно зданием, хотя бы на 1 животное. В общем, недостатки есть, но набор хороший, думаю подойдет для изучения животных. Надеюсь в дальнейшем на расширение фермы.
    Достоинства:
    Животные лего узнаваемы, ребенок понимает что это. Сделано качественно. Играть интересно.
    Недостатки:
    Все животные белые или серые, хоть бы кота сделали рыжим. Амбар не здание, нельзя поместить ни одно животное.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари