>
В наявності
6499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

725 шт.
7 шт.
54 × 28.2 × 5.9 cm
9+
0 шт.
4.8

Опис

Приготуйтеся, настільки цікавого набору в серії LEGO Ninjago Ви, ймовірно, ще не бачили. З набором LEGO "Надзвуковий літак" Ви переконаєтеся, що одну збірку можна перебудувати ще в багато інших і отримати ще більше годин веселощів.

Опис набору

Набір LEGO 71739 був випущений 1 червня 2021 року. Він є таким собі перезапуском набору LEGO 9449, який був випущений в 2012 році. Сам набір зроблений по 1 сезону серіалу. Коробка досить велика. Спереду зображений сам літак, а ззаду — функції набору і роз'єднання збірок. Всередині Ви виявите 725 деталей і 7 мініфігурок.

Вікова група

Набір LEGO "Надзвуковий літак" має в собі дрібні деталі, тому дітям до 3 років давати його заборонено. Найкраще, як і зазначено на упаковці, запропонувати його дитині від 9 років, оскільки збірка все ж не зовсім проста. Однак, верхньої межі немає і навіть якщо Вам далеко вже не 9, набір все одно зможе Вас порадувати.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 71739 "Надзвуковий літак" є 7 мініфігурок:

  • Кай. Не дивлячись на те, що майстер вогню виглядає тут не дуже впевнено, він все ж таки зможе розібратися з противниками. На ньому червоне кімоно з золотим драконом;
  • Коул. Один з найсерйозніших ніндзя — ніндзя землі тут з'являється в чорному кімоно з коричневими акцентами. Золотий дракон на ньому виглядає більш ніж круто;
  • Зейн. Білий ніндзя поспішає показати всім, що його стихія — лід найкрутіша. У наборі він з'являється у білому кімоно з золотим драконом;
  • Джей. Синій ніндзя теж не буде стояти осторонь і збирається допомогти своїм друзям. На ньому синє кімоно з золотим драконом;
  • Раттла. Він не самий здыбний з клану Гіпнобрай, проте може завдати неприємностей. У наборі Раттла має темно-синє обличчя, гострі зуби, висунутий язик і червоні очі. Що робить його схожим з коброю, так це великий сірий капюшон. На торсі сині і жовті принти. Також є принти у вигляді пояса і наколінників.
  • Мезмо. Цей змій вже буде небезпечніший, за рахунок своїх величезних іклів. Змій-майстер в наборі з'являється в синьому кольорі, з блакитними і жовтими принтами на тілі.
  • Золотий Зейн. Це лімітована мініфігурка, випущена спеціально до 10-річчя серії.

Увага! Мезмо і Золотий Зейн є ексклюзивами.

Приготуйтеся, з цими хлопцями Ви точно не занудьгуєте.

Збірка

  • Набір LEGO 71739 пропонує зібрати величезний райдер, який може поділятися на реактивний літак, іграшковий мотоцикл і 2 всюдихода. При поділі, центральна частина перетворюється на великий байк, а бічні частини з гусеницями — в всюдиходи. Основні кольори: білий, чорний і золотий.
  • Вибирайте самі, як Ви хочете атакувати зміїв: злетіти в повітря на реактивному літаку (який до того ж оснащений пружинними шутерами) і пікірувати на них, або атакувати з мотоцикла і всюдихода. У всіх збірках знайдеться місце для ніндзя.
  • Також в наборі дуже багато зброї, кожен знайде для себе щось до душі. До того ж, Ви зможете вибрати, битися за допомогою зброї або використовувати транспортні засоби.

Повірте, набір LEGO "Надзвуковий літак" подарує просто години веселощів!

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає ніндзя і зміїв сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Ninjago (71739) "Надзвуковий літак" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    2 сер, 2021
    Це велосипед, танк чи літак? Яка різниця! Це блискуче доповнення до наборів серії лего ніндзяго. Безсумнівно, найкращим є літальний апарат, який стріляє ракетами. Проте я також ціную функцію розділення, так усі діти можуть грати разом. Після побудови модель залишається доволі міцною. Він досить легко відділяється, хоча іноді відвалюється кілька шматочків. Ще з цікавого, у цей набір входить золота мініфігурка Зейна до 10-річчя серії.
    Достоинства:
    Райдер безсумнівно є чудовим транспортним засобом з кількома персонажами (мені подобаються вирази лиходіїв), а також золотим Зейном. Можна використовувати окремо або додавати до інших наборів.
    Недостатки:
    Буває, що при розділенні декілька деталей відвалюється. Проте це пусте.
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Набор представляет собой большой вездеход с достаточным количеством частей, чтобы вместить всех 4 ниндзя, он также разделен на отдельные транспортные средства для большего удобства игры. Дизайн выглядит великолепно и относительно точно по отношению к сериалу. Положительным моментом является включение четырех героев ниндзяго и двух сепрентинских плохих парней. Сами фигурки очень детализированы с принтами спереди и сзади. Есть еще золотой Зейн. Только я пока не могу понять, это какая-то коллекционная фигурка?
    Достоинства:
    Поиграть здесь есть с чем, достаточно функций и минифигурок. Массивные колеса справятся с любой поверхностью.
    Недостатки:
    Цена кажется немного завышенной для размера и сборки модели.
    • 2 сер, 2021
      Здравствуйте. Золотые фигурки включены в наборы, посвященные 10-летию серии. Обнаружить их можно в таких наборах, как: 71735, 71736, 71753, 71737.
  • 4.0

    2 сер, 2021
    Итак, через 10 лет после появления ниндзяго мы получаем римейк одного из самых культовых автомобилей. Копии 2012 или 2016 года у меня нет, поэтому сравнивать не буду. Сам райдер хорошего размера и, в отличие от первого, разбирается на четыре машины. Включены 7 минифигурок: Ниндзя Кай, Зейн, Коул и Джей, а также змеиные солдаты Мезмо и Раттла из племени Гипнобрай. Также есть невиданная ранее золотая коллекционная минифигурка Зейна. Единственное, с чем у меня проблемы, так как механизм развертывания крыльев довольно часто ломается, но его легко собрать.
    Достоинства:
    Судя по фото и тому, что писали на форумах, то римейк удался. Золото с белым и черным цветом хорошо работает. Целый набор ниндзя. Разное оружие.
    Недостатки:
    Крылья когда открываются, ломаются. Не говоря уже об игре.
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Я брал этот набор для своего 7-летнего сына. Он действительно справился с этим самостоятельно, я лишь помог с наклейками. Основной дизайн разделяется на другие части, самолет, мотоцикл и другие транспортные средства. Он в основном держит его в первоначальном виде, так как это его любимое произведение. В наборе есть 7 персонажей, которые помещаются во все вспомогательные конструкции, что делает игру со всем набором более увлекательной.
    Достоинства:
    Собранным он выглядит лучше всего. Но я ценю и функцию с разделением. Много оружия, в том числе под золото. Есть разделитель.
    Недостатки:
    Наклейки точно минус.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари