>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

882 шт.
6 шт.
54 × 7.8 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Оригінальний набір LEGO NINJAGO Перший страж 70653 від датської компанії був створений за мотивами популярного мультсеріалу про хоробрих воїнів-ніндзя. Конструктор побачив світ в 2018 році і відразу набув популярності. Раритетний ігровий набір знову доступний в нашому магазині, то ж не варто зволікати! Увімкніть уяву і допоможіть головним персонажам протистояти силам зла. Врятуйте Першого Стража від мисливців, поверніть унікальну Броню драконів, станьте частиною фантастичною історії!

Стислий опис

Конструктор Перший страж 70653 із серії LEGO NINJAGO підходить для віку від 9 років, тому що серед 882 деталей трапляються занадто дрібні «цеглинки». Габарити коробки – 28 на 54 см (висота і ширина). Крім деталей для складання Дракона і гелікоптера, в комплекті є 6 мініатюрних фігурок. 

Конструктор відмінно підходить для розвитку фантазії, творчого і креативного мислення, кмітливості, дрібної моторики рук. Всі «цеглинки» зроблені з якісних матеріалів, відповідно до міжнародних стандартів безпеки.

Крім звичайної друкованої інструкції, виробник пропонує використовувати спеціальний додаток для телефону/планшета/комп'ютера – LEGO Builder. З його допомогою збірка стане цікавіше і зручніше: масштаб готової моделі можна збільшувати/зменшувати, розглядати і обертати її в 3D-режимі, доповнювати, зберігати результат для подальших доробок.

Особливості 

Що цікавого нас чекає всередині коробки? Познайомимося ближче з конструктором LEGO NINJAGO Перший страж 70653:

  1. З деталей раритетного набору збирається Перший Страж (Мати всіх драконів), гелікоптер мисливців, а також спеціальний п'єдестал для драконових шолома і щита.  
  2. Червоний, величезний Дракон має крила, які складаються. Його щелепи, ноги і хвіст рухливі. 
  3. У вертольоті мисливців на драконів є кабіна з місцем для однієї мініфігурки, пара шутерів, ротор, що обертається, ланцюг з каменю Помсти. 
  4. Габарити вертушки – 11/25/6 см (висота, довжина, ширина). 
  5. Розміри дракона складають 19/53/48 см (висота, довжина і ширина). 
  6. Комплектація включає ряд аксесуарів: гарпун Хеві Метал, дві саморобні катани Дула, молот Коула, клинок Джека, пара кинджалів-танто, клинок з кістки дракона.
  7. Мініфігурки, які увійшли в набір:
  • Кай: майстер Вогню (Червоний ніндзя), головний герой серії Ніндзяго з 2011 року; 
  • Коул: майстер Землі (Чорний ніндзя), дуже сильний персонаж, один з кращих друзів Кая;
  • Хеві Метал, або Фейт: Мисливиця на драконів, вміла войовниця, була заступником Залізного барона;
  • Ігрунок: фігурка, випущена в 2018 році, він виступає на арені, розважає глядачів, є «іграшкою» для драконів;
  • Реактивна Джек: мисливиця на драконів, наближена до Барону мисливців;
  • Дуло: ще один персонаж з команди мисливців. 

Хочете стати учасником епічної битви і врятувати Мати драконів? Відчути, як це круто – бути справжнім героєм-ніндзя? Сміливіше! Конструктор Перший страж 70653 із серії LEGO NINJAGO вже чекає своїх шанувальників в нашому магазині. Ми гарантуємо якість і смачні ціни!

  • 5.0

    8 лис, 2023
    Я дуже вражений дизайном цього останнього дракона Ніндзяго, і я зробив висновок, що він стане чудовим доповненням до будь-якої колекції, хоча він може налякати інших драконів своїми вражаючими розмірами та розмахом крил. Це дуже детальний звір, особливо з очима на звичайній довгій цеглинці з принтом. Крила досить круті, оскільки є механізм, який махає ними позаду сідла. На ньому сидить Кай, хоча у мультсеріалі він належить Ву. Найкраще тримати дракона, тримаючи великий палець на механізмі, а рештою пальців обхопивши тіло. Хвіст піднімається і опускається, а його кінцева частина - це кульовий шарнір. Гелікоптер також є досить крутим транспортним засобом з кількома цікавими деталями, що добре завершує набір.
    Достоинства:
    - дивовижний розмір дракона. - крила мають функцію польоту. - шия з кульових шарнірів. - хвіст, що може бити. - в комплекті багато мініфігурок. - вертоліт не надто малий і зроблений у стилі ворогів. - шестерня для обертання роторів.
    Недостатки:
    - мала би бути додана фігурка Ву.
  • 5.0

    8 лис, 2023
    За весь час серії з’явилося багато драконів найрізноманітніших розмірів. Але цей улюблений. Коротко, чому це так. Перш, ніж перейти до дракона, збірка пропонує зробити декілька маленький доповнень у вигляді храму та гелікоптера. Моїми улюбленими речами тут стали індичка та хвостовий ротор, зроблений із білими зубами. А тепер про дракона. Однією з найкрутіших рис цього дракона є крила. Виготовлені з використанням технічних деталей і чорних лез, вони вільно розгойдуються, дозволяючи крилам відкриватися і закриватися. Крила кріпляться до спини за допомогою балки Technic. Спосіб їх з’єднання дозволяє махати крилами, просто натискаючи на спину дракона. Ще одна чудова риса дракона - голова. Роги нагадують роги оленя, а очі надруковані. Хвіст має загальну ігрову функцію, яка дозволяє розгойдувати його з боку в бік. Лист наклейок в основному складається з візерунків луски для дракона та кількох деталей для гелікоптера. У набір входять чотири погані хлопці, двоє з яких мають афігенні маски для обличчя. У набір також входять Кай і Коул.
    Достоинства:
    Дракон виглядає як величний звір, який готовий кинутись на ворогів. Один з кращих прикладів використання червоного з чорним. Крила та хвіст зроблені рухомими. На драконі є місце для фігурки. Дуже крутий вертоліт з зубами, ланцюгами та лопастями-катанами.
    Недостатки:
    Розумію для чого тут храм, але він все рівно не потрібний.
  • 5.0

    26 жов, 2018
    Мне понравился конструктор, игрушка получилась очень впечатляющая и сын уже неделю не выпускает её из рук. Конечно, Лего дорогие конструкторы, но зато качество всегда на высоте.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари