>
Під замовлення
7999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

754 шт.
7 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Відважні ніндзя Кай, Ллойд і Джей летять на штурм піратського повітряного форту - літаючої "Цитаделі Нещасть". Десантувавшись на палубу "Цитаделі" з борту невеликого зеленого літака, яким керує Ллойд, Джей і Кай приступають до пошуку останнього і головного артефакту клану ніндзя - золотого клинка. У пошуках магічної зброї самураям доведеться битися з головним піратом - людино-змією Надаканом і його поплічниками - піратами Буко, Флінлоком і злою мавпою Ретчем. В арсеналі піратів є свій власний розвідник, яким керує пірат-пілот Флінлок. На борту "Цитаделі" знаходиться зенітна установка, а два величезних гвинта, що приводяться в дію мотором, можуть змінювати своє розташування відносно площини крил. "Цитадель Нещасть" - це химерний корабель, де бортові комп'ютери поєднуються з інтер'єром піратських шхун і фрегатів XVII - XVIII століть, де під величезним чорним прапором причаїлася мавпа-робот з кувалдою і злісний Надакан - втілення крилатого Зла!

  • 5.0

    10 чер, 2020
    Отличный набор. Детали, фигурки - все супер. За такую цену (на 10.06.19) всем советую. Не все фанаты Ниндзяго конечно оценили этот сезон, но все же набор замечательный. Джин Надакан особенно порадовал из за своей необычной формы.
  • 5.0

    29 жов, 2018
    Данный конструктор можно сказать хорош по всем фронтам, и продуман до мелочей, и детали все качественные, одним словом все в этом конструкторе на хорошем уровне, ребенку он очень пришелся по вкусу, есть за что рекомендовать и покупать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари